kvällen 30e september 2010

Det gick jätte bra hos tandläkaren , ska dock dit där på tisdag igen för dom vill kolla på min bettskena. Efter någon timme så träffade jag Nathalie vi satt lite på fritidsgården spelade lite kort , biljard och vi har även pratat väldigt mycket , ett tag sen vi träffades så hade mycket att säga varandra. Vi var även inne på pizzerian för hon skulle äta med din kära pojkvän.

Just nu sitter jag framför tvn och tittar på idol och äter pringles.
Imorgon har jag sovmorgon vilket är väldigt gött. Börjar 10.45 i vanliga fall börjar jag 09.00.


Nathalie

me


tjabba

Ja det dära med rubrik har aldrig varit in grej.

Men idag har skolan varit helt okej.. Hade engelsk prov idag , det gick väl helt okej.. Sen gick jag och några till och handlade bullar. Säger det bara 1 gång Love idrott !! speciellt för att vi har vår idrott på friskis & svettis och att vi har en super bra idrottslärare. Idag spelade vi innebandy och något annat sen fick vi gymma lite.

Om 30 minuter ska jag vara hos tandläkaren , usch!


29e september 2010

Jag som trodde att dagen skulle bli bättre för när jag är i skolan brukar jag må som bäst , men inte idag skolan fick mig att må sämst. Eller ja inte själva skolan utan folket. Hatar falska människor mer än något annat...

Men nog om det , när jag hade sovit lite på bussen och kommit hem gick jag direkt ut på en Powerwalk runda och hunden fick följa med. Efter det tittade jag på TopModel . Nu snart ska jag åka hem till mormor och morfar senare ska jag ut och träffa Nathalie :)

När jag var ute och på Power walk så passade jag på att fota lite också.  



outfit


Detta fick bli min outfit idag.

Godmorgon

Godmorgon alla! :D

Mår lite bättre idag Ida dansade för mig när hon kom till skolan och jag skrattade såklart direkt haha. You made my day! Och sen tror jag nog att jag bara behövde sova igår så blev jag lite sur och irriterad att tvn inte fungerade igår när idol började och det är de ända programet jag vill se i veckan. 

Idag ska jag träna , plugga och vara med Nathalie en stund - det hoppas vi på.  
vad händer för er idag då?


28e september 2010

Detta har varit min livs hemskaste dag , aldrig mer får jag hoppas. Den har varit bra också så det har inte bara varit negativt hela tiden.. Man har vänner som är med en i en tid och sedan umgås dom med någon annan och sen kommer dom tillbaka efter en tid. Är man verkligen vänner då?

Och sen är jag sjukt onöjd med hur jag ser ut , min kropp , ja det mesta. Ska börja träna igen så jag kan bli nöjd någon gång och sen får jag väl börja med musiken igen så jag kan få ut min ilska lite.


stressig morgon

Hej allihopa!
Hoppas ni var lite piggare än vad jag var i morse.

Somnade om två gången och var hur seg som helst , byta kläder minst 5 gånger!! Sen fick jag över brottom till bussen som jag höll på att missa , men som tur var hann jag med den. Jag går och lägger mig ändå klockan 23.00 tiden så antar att jag får gå och lägga mig ännu tidigare.

Igår var det ju idol men jag var ju på modevisning , hoppas att jag inte missade något?



Modevisning

Gick då på modevisning ikväll där min bror skulle vara modell , så jag passade på att ta lite bilder på honom och dom andra som var med där. Vi fick äta Gulasch soppa ( eller hur det stavas ) riktigt gott var det länge sedan vi åt det så det passade bra! Blev Kaffe & Te sen när dom andra gick rundvisning på kläderna.


Brossan

Jonas

Jonas

Fler bilder finns på min facebook.

outfit

Outfit som jag hade när jag gick på Modevisning.
Ni får ursäkta att jag putar med läpparna men jag hade fjantat lite med mamma precis innan jag tog bilden.




27e september 2010

Idag kommer jag nog inte kunna skriva så himla mycket förens ikväll , förstår mig inte riktigt på mobilbloggen för jag kommer in där och kan skriva rubriken men se går det inte att skriva mera.. jag slutar skolan 16.00 sen ska jag iväg och fota min bror , Jonas och en till som ska gå modeller och det är 18.00 så hinner precis hem tills dess. 

Var då iväg och tittade på film med min bror igår med hans vänner , sjukt roligt hade vi! Åkte hem vid 00.15 tiden tror jag det så var väldigt trött när jag skulle gå upp 06.30! Orkade knappt gå upp ur sängen. Förstår inte hur dom andra kom upp i med dom skulle upp innan mig haha.

Just nu för tillfället har jag datorkunskap och några killar i klassen sitter och sjunger till Luftens hjältar hahaha...

kvällen

Har städat lite i huset och på mitt rum , senare gick jag ut för att träffa underbara vänner - hade super skoj. Satt på torget och prata och sen gick vi en annan stans för det kom skumma personer och bara stirrade på oss. 
7
Ska kanske följa med brossan tills hans vänner snart , så ska vi titta på film ( om jag får följa med honom ). Hoppas jag får för dom är sjukt balla. 


26e september 2010

Idag blir det att titta på Idol som jag missade i fredags i med jag var på insparken och sen ska jag också titta på en annan film som jag spelade in förra helgen. Det är ju ändå söndag och då gör man ingenting ändå , kanske blir att jag träffar min kusin från Linköping som kom ner till Skåne igår.

Ni får stå ut med denna bilden , haha
 

kalas

Igår kom jag hem från Emma , vi ville inte lämna varandra ensamma i Malmö så jag följde med henne hem och sov över där. Åkte hem till en kompis efter det så tittade vi på film , min granne hämtade mig vid 19.00 tiden.. Sen när jag ahde varit hemma i 1 timme ville jag inte vara hemma själv mera tyckte det var lite äckligt för min hund ställde sig och stirrade ner i trappan precis som där var någon och det var då jag ringde mormor och frågade om jag kunde komma på kalaset dom var på och det gick bra :p

Fick träffa min kusin från Linköping och mina andra kusiner från Höör som jag knappt träffar , vilket är väldigt synd tycker jag. Men kul hade vi så länge dom var vakna.


Jag och min kusin på bilden från Sara's 18års fest!

insparken

Det var ganska tråkigt i början , men sen blev det faktiskt riktigt roligt.. Alltid härligt att sjunga med många folk som kan samma låt och vissa är helt galna! haha
Det tråkiga var att der började åska och ösregna!! Men det struntade vi i hade i allafall tak över huvudet. Men när man skulle hem blev man ju helt genomblöt..

Blev ju såklart av med min väska ett tag på insparken , för jag hade den framför mina fötter.. Men sen hittade jag inte den , tror ni inte att jag SITTER på den !!! haha

Eli på bilden & detta är den ända bilden jag har från insparken.

outfit


Detta var min outfit på insparken.

innan insparken

Direkt när jag hade kommit hem från skolan cyklade jag till nathalie för att hon skulle fixa mig , det blev faktiskt jätte snyggt tyckte jag. Önska jag också kunde fixa mig själv så bra haha.



måla låda / kamera

Igår på fotolektionen skulle vi ha med oss vars en skokartong för att göra en kamera av den , precis som när man hade NO i högstadiet. ( i alla fall gjorde jag de där också ) 
Vi målande skokartongen svart inuti för att det måste vara mörkt där när man fotar. " som ni kanske märker är jag inte så bra på att förklara haha "


godmorgon

Tjja allihopa !
Hoppas er morgon har varit bra och att dagen kommer fortsätta vara det!
Jag slapp åka buss i morse vilket var skönt!
Idag är det även Insparken som gäller i Slottsparken , kommer bli såå kul!
Har foto för tillfället och vi ska bygga egna kameror , vilket jag redan har gjort 1 gång men whatever..

varit med nathalie

Som alltid så kom träffades jag och nathalie i city , gick in på fritidsgården och spelade skipo.. Efter det så gick vi hem till mig så ville hon testa sitt nya smink och ja det blev då på mig haha , sen fixade hon mitt hår lite också. Det är så himla roligt när någon sminkar en eller rättare sagt fixar till en , det blir alltid mycket finare och bättre än när man gör det själv på något konstigt sätt...

Vi har även tittat på idol , säger som joryn " det var en kattastrof ( stavning ) men man har sin favorit och jag tyckte det gick jätte bra för henne :)





outfit

Här kommer 3 bilder på min outfit idag. Sen försöker jag visa hur klippningen blev så på vissa bilder kan jag se lite rolig ut haha.

ja vi hade skolfoto idag i skolan jag brukar alltid kolla så att luggen ligger rätt men så klart glömde jag det denna gången och det såg ut som att jag stod och spände mig , men det var bara för att bänken bakom stog väldigt nära och det var precis vid knäväcket haha.

 


svart kofta , leopard linne , blåajens och vita converse.


Godmorgon

Godmorgon allihopa! ♥
Hoppas ni har sovit gott.

Jag gick och la mig 22.00 igår för att jag skulle gå upp lite tidigare idag för vi ska ha foto i skolan. Hann med allting och behövde inte stressa vilket var mycket bra!
Ja snart ska vi ha idrott på friskis och svettis efter det ska vi fotograferas ( skolfoto ) verkligen jätte kul att bli fotad i caféterian haha. Kunde väl tagit något klassrum som förra året?

skogen

Åkte till Svaneholmslott med mamma och hunden för att gå en runda , just bara för att fördriva tiden. Sanna skulle jobba mellan 18.00 - 19.00 så vi hade gott om tid på oss jag och mamma. 
Nu har jag klippt mig också , härligt! klippte upp det , fixade luggen lite och tunnade ut de.. Syns kanske inte så speciellt mycket men jag märker det och jag blev nöjd - det är de som är huvudsaken.


Skogen.


Försöker göra så klippningen syns haha. 
tar bättre bilder imorgon när det är ljust ute också.

skogen - klippa mig

Nu ska jag åka till skogen med mamma och min hund för att gå en runda , efter de blir det att jag åker till Sanna för att hon ska klippa mig. Är ju skolfoto i morgon så man kan väl föröska vara lite fin i allafall..


Sara & Jessika's blogg

http://projectlove.blogg.se

Detta är Sara & Jessika's blogg.
Den är till för att hjälpa andra som har det jobbigt, svårt, eller trött på livet? Eller helt enkelt beöver bara lätta på hjärtat lite.
Är det något ni undrar över eller behöver prata ut så ta kontakt med dom , gå in på deras sida och kolla :)

Har själv pratat med Jessika när jag mådde/mår dåligt och hon får verkligen mig att le igen.


Bild


Här är den ena bilden lite större så det syns lite mer tydligare hur det blev.

färgat håret.

Var med Nathalie igår så hade jag köpt hårfärg med Emma , jag kunde verkligen inte vänta tills idag för att färga håret så jag och Nathalie gjorde det igår. 
Jag och Nathalie tittade även på idol och åt chips. Mums , Lite onyttig får man alltid vara.  

  
Detta är då den fina skillnaden.. 
Tycker att det är mycket bättre nu , för det andra var rätt tråkigt nu i slutet.

med nathalie

Direkt när jag kom hem från bussen så cyklade jag och hämtade nathalie. Vi har tittat på tv och varit på fritidsgården och spelat lite Skipo ( som vi alltid gör ) haha. Sen har jag faktiskt också färgat mitt hår , eller ja nathalie gjorde det på mig och jag är väldigt nöjd!

Har just tittat på idol , ska kanske gå ut en liten runda snart. Men det får vi allt se om hon orkar ;)


Jag & Nathalie

så här blev då håret ,
inte så bra bild men kommer en bättre i morgon när jag har fixat det.

21e september 2010

Idag vaknade jag i god tid så jag hann äta frukost vilket var väldigt bra tycker jag..
Skolan har varit sjukt rolig idag , som den brukar vara när folket är på bra humör.

Skulle egentligen träffat Nathalie ikväll men får se hur det blir i och med att min kusin fyller år idag!! Vi som hade bestämt att vi skulle kolla på idol! haha.

Efter skolan blir det att åka till Stadsbiblioteket med Emma för att plugga lite , vi ska även handla hårfäg till mig.

regn

Kalla sverige är tillbaka - regn , regn och åter igen regn , blåst och löven trillar av träden. Kan vara mysigt ibland men att gå upp på morgonen och det är riktigt kallt , usch då vill man ju bara stanna kvar i sin varma säng. Fast nu kan man ha på sig lite mysiga och tjockare kläder och halsduk!  

Ikväll har jag suttit framför brasan det mesta av kvällen och faktiskt läst en bok! var ändå ganska mysigt. Träffade aldrig nathalie idag för hon har tyvärr blivit förkyld :( men hoppas på en myskväll i morgon istället! :D

& i morgon ska jag även handla hårfärg , idag fick jag reda på att vi skulle fotograferas i skolan på Torsdag och jag skulle fixa mitt hår i helgen.. Men blir att jag färgar det nu i veckan så får Sanna klippa mig i helgen :)


fick bli en bild på nathalie's underbara mage!
http://nathaaliie93.bblog.se/ 
hennes blogg om ni vill läsa den och följa henne.

hur ska jag klippa mig?

Ja nu är då frågan , hur ska jag klippa mig?
Är lite trött på hur jag har det just nu. Kom gärna med förslag! :)

Detta är dom bästa bilderna på hur mitt hår ser ut just nu.




20e september 2010

Tjabba allihopa!♥

Stressig morgon idag , lyssnade på NJR som jag alltid brukar göra på morgon ( när jag är ensam hemma ) och idag när dom hade sin weak up call så skulle dom lura någon som heter katrin... och det heter ju jag så jag blev sjukt rädd att dom skulle ringa mig haha. Men som tur det var så var det någon annan katrin som bodde i Svedala , men det är ändå bara 15 minuter därifårn jag bor så det kunde lika bra varit jag haha..

Idag blir det att vara med Nathalie :D Vi ska titta på Idol som hon missade i fredags. Nu är det bara 3 underbara veckor kvar tills hon får sin bebiiis :D ( eller ja tills det är beräknat ).. Längtar hur mycket som helst tills han kommer ut från magen! haha.



kvällen 19 september 2010

Körde hem till mormor och morfar vid 17.00 tiden för att fixa moppen lite i med den ska säljas!!
Kom precis hem därifrån , fullt hus igen som där brukar vara.. Moster kom dit en stund i med hon hade lånat deras bil , sen kom min kusin och sen kom mina föräldrar och hämta mig efter deras ( bugg , bogg ) hur det nu stavas.. träning.

Det lät faktiskt väldigt kul så kanske ska börja på det haha... älskar ju att dansa så varför inte?



husvisning

Var och tittade på detta huset innan idag. Det såg ganska litet ut utifrån men sen när man kom in var det ritkigt stort faktiskt och jag tyckte faktiskt det var väldigt fint och mysigt , nära till havet också - det gillas! Så nu får vi bara vänta och se hur det blir.



God morgon

Godmorgon allihopa!
Hoppas er morgon har varit super bra och att ni har sovit så länge så ni vakna!

Själv blev jag väckt , någon som pappa kände skulle låna en sak av oss och såklart var pappa inte hemma så där gick man upp och öppnade dörren i bara pyamas! trevligt.. Sen hade dom inte mobilerna med sig i heller så kunde inte nå han eller mamma.

Men nu ska jag på en husvisning.

kvällen 18e september 2010

Hela familjen körde och lämnade min bror på en fest i Trelleborg efter det fortsatte vi andra att köra längst kusten för att gå en runda och titta på stugor som vi brukade göra , men riktigt så blev det inte idag...

När jag kom hem gick jag direkt hem till moster och pratade ( vilket behövdes väldigt mycket ) åt en paj hos dom också " blåbär & hallon " riktigt god faktiskt! Tittade även på Nothing Hill för den gick ju på tv! mamma spelade in den Harry Potter filmen som också visas på tv just nu så har jag något att göra i morgon ;)


Adele - Make you feel my love

Har lyssnar och sjungit med till denna låten i stort sätt hela dagen , men den är ju såå otroligt bra.



18e september 2010

Morgonen har väl varit helt okej har sjungit , städat lite och nu hade jag tänkt att jag skulle ut på en powerwalk runda men i med att det blåser ganska mycket så kanske det blir gymmet istället.

Är så trött på min hårfärg just nu , så jag kommer nog färga det snart. Det kommer då bli mörkt i med jag har bättre självförtroende i mörkt hår lite konstigt kanske men så är det.


Det är inte mitt rum som bilden är tagen i.


middagen igår

Ja som sagt var familjen på middag igår , det var faktiskt ganska roligt och maten var jätte god. Tyvärr blev jag väldigt trött snabbt så vi åkte hem vi 01.15 tiden.. Där var en bebis som heter Hampus som var ungefär 1 år tror jag , jag som älskar barn fick leka lite med honom och följa efter honom så han inte skadade sig eller gick upp för trappan och sen att hans föräldrar kunde sitta i lugn och ro och prata med dom andra. Sen var där en som skulle ha barn om 4 månader. Sen fick jag äntligen träffa Elin , har hört så mycket om henne.

Men nu ska jag titta på idol som jag missade igår.

sådär 3 gången

Såja nu var det 3e gången jag bytade om men nu får det faktiskt bli det hära , det andra satt lite hårt vid armhålan så det hade jag bara gått runt och stört mig på under kvällen.

men här kommer min nya outfit som jag faktiskt är nöjd med!
&- det blir faktiskt denna outfiten


ny outfit


Som sagt sa ju att jag skulle byta om igen ,
hoppas nu jag kommer ha detta på mig men det tror jag nog.

outfit


Detta är så outfiten till middagen , jag kommer säkert att byta om igen i med jag är klar 2 timmar innan vi ska åka.. Nog första gången jag är klar så tidigt och det känns faktiskt ganska bra , får nog börja med det!
Om ni har något förslag så skriv gärna :)
 

middag

Har inte alls gjort mycket idag , blev tvn som jag sa innan. Känner mig mycket bättre nu än vad jag gjorde innan vilket är mycket bra.
Vid 18.00 tiden i kväll åker jag på middag med familjen kommer dock missa idol men kan ju inte missa den goda maten som man alltid får där ;) och sen dessutom kan man spela in idol.


En bättre bild kommer senare.

Godmorgon

God morgon allihopa!

Stannade hemma från skolan idag för mådde inte helt bra igår. Det blev våfflor till frukost idag dock blev inte mina lika goda som när papoa gjorde dom. Så nu blir det att ligga här i soffan och titta på filmer och äta gott. Vädret är lika konstigt idag som det var igår , ena stunden regnar och den andra stunden är det hur fint väder som helst.


hör vukic sjunga!

Nu tog jag detta från hennes facebook..
och vill Viki att jag ska ta bort det så gör jag det :)

http://www.youtube.com/user/vikivukic

idol - vukic

Såg då inte mig själv i idol men såg min kära vän Viktoria Vukic men eftersom hon inte ville att jag skulle ha kvar videon här så får ni tyvärr vara utan.. Hon tyckte inte att det lät så bra , men i med jag alltid tycker det låter bra när hon sjunger så kan jag ju inte avgöra saken haha. Kan kanske få en länk där hon sjunger så nu kan höra henne sjunga i alla fall :) om ni är sugna på det.
Tyckte ändå att du skulle gått vidare!!

Men nu ska jag äta våfflor sen ska jag sov!
väldigt nyttigt jag vet ;) haha , men gott är det..


kvällen

Skulle egentligen tittar på idol med nathalie men i med jag är förkyld ville jag inte komma dit och smitta henne i med hennes bebis kan komma när som helst i stort sätt. Det är då beräknat att den ska komma den 15e nästa månad , längtar!!

Nyss frågade simon mig om jag ville komma och titta på film , men i ja är ju sjuk så fick tyvärr tacka nej.
Det är synd när man väl vi göra så mycket så kan man inte göra det bara för man mår dåligt!!
Ska bli kul att se vad idol har att visa idag , igår var det inte alls bra tyckte jag.

Nu ska jag ner och göra lite te och ta en bulle.


morfar 70 år.

Här kommer 3 bilder.
Vi var då i en husbil på en camping bredvid skånesdjurpark. Riktigt mysigt faktiskt.


Där är kameran som morfar fick av oss , lite dåligt bild kanske men men..



16 september 2010

Morfar blev jätte glad när vi överraskade honom igår. Han fick en kamera av oss i med han älskar att fotografera saker som motorcyklad , gamla mopeder och sådant eller när någon fyller år och sådär.

Dagen idag har varit ändå bra fast har varit väldigt trött , somnade lite i skolan men det får man ta när man är så förkyld som jag. Kändes som att jag hade lite feber nu i eftermiddag så jag åkte hem 1 timme tidigare istället.

morfar 70 år.

Idag fyller bästa morfar 70 år och mormor och han har åkt i väg på en lite tur med husbilen för han ville verkligen inte bli 70 år. Men i med han verkligen är den bästa människan som finns ( ja mormor med ) så ska min familj överraska honom! :D

Idag är IDOL i malmö , hoppas inte att jag missar det annars får jag nog spela in det för att vara på den säkra sidan haha. Får se om man kommer med i tv iår.
Idag är den även EXAKT 1 månad till's Nathalie får sin bebis , eller ja beräknat i alla fall sen kan den ju komma när den vill egentligen haha :p Det ska bli så spännande.

Men nu måste jag rusa , ha det fint allihopa! 
Bild på outfiten kommer senare.  

15 september 2010

Tjabba allihopa!
Hoppas att er dag har varit super bra!

Min dag började hur man som helst , jag stället alltid klockan på 06.45 men då burkar jag inte vilja gå upp utan gör så den ringer 06.54 istället haha.. Men idag vaknade jag direkt 06.45 och gick upp ur sängen!!!

Efter skolan idag åkte jag och Emma till Subway och åt , första gången i mitt liv jag äter på det stället men får verkligen säga att det var riktigt gott. Men nu ska jag titta lite på tv och dricka mycket te så min förkylning går bort snart , över jobbigt att inte kunna andas normalt. Ni har inget tips om hur en förkylning går bort snabbare?


14 september 2010 - Idol

Fick byta grupp idag i skolan i med min inte jobbade som den ska och jag var ensam tjej , visst har inget emot att jag var ensam tjej men när min grupp väl skulle jobba så hittade jag inte dom som var med.. Sen hade en redan bytat grupp så då ville jag också byta grupp men lärarna tyckte inte riktigt de , men så sa jag; om hon får varför skulle jag då inte få?
Så den läraren gick runt till alla lärare för att få reda på ett svar. Jag fick då byta grupp som tur var ( inte för jag hatar dom som var i gruppen )

Träffade älskade vännen Nathalie idag också , spelade lite Skipo som vi alltid gör haha.
Skönt att få prata lite , vi var då inne på fritidsgården och visade upp hennes mage för Ann.

Idol blir bara bättre ocg bättre för varje år som går och folket har såå mycket talang!!
Nog därför jag inte gick vidare , men får se om jag kommer med ändå ) haha.  Men i morgon är dom nere i malmö i alla fall får se om man hittar Viktoria Vukic på tv ( eller mig själv ) men har en känsla av att viki är med haha ;) ( hon är grym! )

vad tycker ni om årets idol?


Skolan 14 september 2010

Idag blir det att träffa Nathalie vid 16.00 tiden
så ska vi gå till fritidsgården och visa upp hennes mage för Ann.
Skolan har ändå varit väldigt rolig men ändå inte.
Saga och jag sjöng i korridoren SpiceGrils - Wannabe  haha.
Har faktiskt inte hänt så mycket , så skriver när det börjar hända något igen..

kvällen 13 september

När jag kom hem från skolan vid 17.00 tiden så cyklade jag ut till mormor och morfar för mamma var där. Nathalie kunde tyvärr inte träffats. Gick till city för att hämta min cykel men jag gick in om fritidsgården och pratade med Ann i 2 timmar , gick hem vid 22.00 tiden. När jag kom hem fick jag för mig att diska och även städa inne på mitt rum.

13 september 2010

Skoldagen slutade huuur bra som helst tack vare Saga som vet hur hon ska pigga upp en! :D
Vi satt och lyssnade på musik i ungefär 15 minuter sen kom min bror och hämtade mig alltid skönt att slippa åka bussen hem.

Snart ska jag ut och träffa Nathalie , antagligen annat folk som också är ute.

skolan 13 september 2010

Haft en sådan debatt i skolan, folk från ( ungdomspartierna ) kom hit , dock dök inte alls upp..
Det var ganska kul faktiskt. En blev skit sur och den andra bara skratta hela tiden för han hade rätt.

Blir så irriterad på en människa här i skolan ( inget illa menat ) varför ens säga det till mig om man sen ska prata en massa skit?

Skriver mer sen när jag kommer hem.

12 september 2010

Idag har jag inte alls gjort mycket. Vaknade vid 09.00 tiden gick upp och tittade lite på tv , sen har jag bara fastnat där. Har även tvättat hela dagen , det har verkligen behövts. Ska även försöka ta tag i mitt rum också för det ser lite för jäkligt ut just nu. Johan och Josse kom in om en sväng och hälsade på ( dom är fortfarande kvar ) Får då även säga grattis till dig Josse som fick körkort i förrigår!


outfit


Såhär såg jag ut på Sara's 18års fest.

Vitt linne och en hög svart kjol hade också på mig mina snygga kors öronhängen.  

Sara's 18års fest




11 september 2010

vid 18.00 tiden var min familj hemma hos olofsson , mamma och pappa skulle ut med Nelly's föräldrar. Nelly och jag skulle till Sara's 18års fest. Det var väldigt roligt igår träffade väldigt mycket nytt folk.


Godmorgon

Godmorgon alla!

Har ni sovit gott? Det har jag verkligen gjort.
Drömde om att jag var utomlands med min bror och hans vänner , över nice! Vi var då i Magaluf fast min bror hatade att vara där efter hans bartender resa där. haha 

Marcus ( min bror ) ringde mig klockan 12.00 och frågade om jag kunde komma med frukost till hans jobb för han hann inte äta innan , så jag gjorde 2 goda mackor till honom. Hoppas det smakade!  Gjorde en sådan god macka till mig själv so jag ska äta nu samtidigt som jag tittar på tv!


Får bli en bild på vår hund.

igår

Jag åkte aldrig till Ribban igår då vi hade insparken för 1orna , jag åkte ut till mormor och morfar istället. Vi tittade först på Idol och efter det blev det Pirates of the Carabbien. Mormor hade inte sett den tidigare men hon tyckte att den var riktigt bra.

Min bror kom vid 23.30 tiden för att hämta mig men i med vi tittade på den så fick han vänta lite. Vi åkte hem vid 01.00 tiden gick rakt in i sängen och la mig haha var helt slut.


skolan 10 september 2010

Tjabba alla!

Hoppas er dag har varit mycket roligare än min.
Vi har bara pratat om partier i skolan sjukt tråkigt enligt mig , men det är sådant man måste gå igenom. Vår Tema vecka handlar ju då om valet som är den 19 September så vi är indelade i grupper. Jag hamnade då i Centerpartiet ( vi fick ju lotta om vilken grupp vi skulle vara i ) Vi får leta reda på fakta på internet och på måndag skulle några komma och prata om detta , men nog om det nu. haha

Idag är det inspark för 1orna på vår skolan och vissa andra skolor här i Malmö , vi kommer då vara på Ribban i Malmö. Vet inte om jag ska dit än för det har regnat ganska och kvällen kommer säkerligen bli väldig kall. Vädret lockar inte så värst mycket i heller för den delen. Fast det skulle varit väldigt tråkigt att missa detta.

Tema vecka

I morgon ska vi få reda om vad som kommer att hända under tema veckan i skolan.. ( som då är nästa vecka ) och det kommer att handla om partierna och vi ska " låsas rösta " haha.. Undrar bara hur detta kommer gå , för förra gången vi hade något sådär hära så gjorde vi allting samma dag som vi skulle lämna in det.

Ni som går på skolan och läser min " underbara fina " blogg haha , tycker ni att det ska bli kul med en sådan här tema vecka?
Själv tycker jag att det låter väldigt tråkigt , men det kanske är bara för att jag inte är så himla inne i det dära partier och sådant..


Ni får stå ut med en gamal bild.

tråkig kväll.

har då varit på körskolan i 4 timmar woho vad roligt! haha.. var ganska tråkigt faktiskt , men som tur var gick timmarna snabbt! :o Mamma kom och hämtade mig och hon var så snäll och bjöd mig på en kebab pizza. Just nu sitter vi och tittar på Idol som vi spelade i med hon hämtade mig 21.00 tiden.

vad tycker ni om att Sebastian Krantz är med i Idol?

9e september 2010

Tjabba allihopa!

Skolan var väl sådär , var väldigt trött första och sista lektionen. ( hade bara 3 lektioner idag ) Men idrotten gjorde så att jag blev pigg som tur var , annars hade jag nog somnat vilket jag också gjorde på den sista lektionen. Men tror bara att jag somna till sen slog någon till bordet så jag vaknade haha.

Blev faktiskt imponerad över mig själv att jag orkade springa 14.34 minuter på det dära springbandet UTAN att vara trött!! Herregud , förra veckan var jag över trött efter 8 minuter men kämpade jäääklar idet fram till 10 minuter. Eller ja trött var man väl inte men andningen var ju inte den bästa så kanske fick till det denna gången så jag kunde springa mera ;)

16.45 ska jag vara på bilskolan men mina föräldrar så vi kan gå den dära kursen så jag kan börja övningsköra :D

8e september 2010

igår var det då skolan som vanligt , efter det åkte jag hem till Emma. Följde med henne ut till stallet då hon skulle rida. Gud vad man kan sakna en sådan sak. Känner att jag vill börja rida igen , men kommer ju då inte göra det haha , har inte pengarna till det. Senare när vi kom hem vid 9 tiden så tittade vi på idol som hennes mamma hade spelat in till oss. Sen blev det ju så att jag sov över hos henne också. 

Jag somnade då unde vi tittade på tv , sen vaknade jag av att den var igång och att Emma sov så då stängde jag ju av den.. Sen fick jag höra att Emma trodde att jag var ett spöke haha. ( i med jag sträkte mig över henne för att på kontrollen och hon såg inte att det var jag )  


idol

Just nu pågår idol på tv4 ( vilket nog dom flesta vet ) haha. Jag själv tycker att det ser ut som en super bra början , faktiskt en hel del som är duktiga. 
vad tycker ni?

Dock vill jag att det ska vara Malmö direkt , vill ju se ifall man kom med i tv eller inte. haha


håret - halsduken


Nathalie fixade mitt hår i dag , gjorde denna översnygga flätan med pärlan i. Har velat ha det över länge men har inte haft pärlor sen en dag fick jag se att natha hade gjort en dreads ( stavning ) i sitt hår med en pärla så frågade om hon hade fler och det hade hon ;) 

 
Nu är halsduken äntligen klar , har faktiskt själv gjort den. Blev väldigt nöjd.

outfit


Detta blev min outfit idag , den gula tunikan fick jag av mormor.

stan

Åkte då till Trellebrog med Emma och fixade praktikplats. Jag fick då en plats på JC , jobbar från 10.00 - 18.00 ändå ganska chill. Hon var helt tveksam först att ge mig den platsen men sen tyckte hon absolut att jag skulle ha den för jag var en go och härlig prick tycker hon haha. 
Senare kom Nathalie dit så tog hon och jag en fika , mycket trevligt!
Nu snart ska vi ta och laga mat.

 
Älskade Nathalie på bilden!

praktik?

Tjabba allihopa!

Det var en sjukt stressad morgon. Just nu har jag samhälle och senare idag ska jag och Emma till Trelleborg och försöka hitta en praktikplats.

 Skriver mera senare om dagen :)


...

Jag och Saga
jag och Saga

GRAF

Just nu har jag graf har haft det sen 13.00 fram till 16.00 lite drygt.
Vi ska leta upp en burk som vi sedan ska göra om i Indesign eller så var det Illustrater haha har faktiskt ingen aning. Passade faktiskt på att ta lite nya bilder , Saga och Emma är med på någon bild.
me
me och emma´s hand :P
jag och Saga
Jag och Emma

skola

Skolan är väldigt dryg idag.. Super tråkig innan Saga kom och då livade hon och jag upp stämningen lite som vanligt haha. Har haft Religion , Samhälle och just nu har jag datakunskap :) Slutar vid 16.00 tiden.

Nu har vägen äntligen blivit öppen igen efter händelsen då tankbilen föllomkull , skönt att slippa åka den omvägen som tog 15 minuter extra..


IDOL

Just de ja , kom på en sak till att skriva.

Idol börjar ju snart på tv! nu på Tisdag kl.20.00 på tv4.. Går ju inte att missa , någon mer än jag som ska titta på det? Dock ska jag försöka se om jag kommer med bland allt folk som har sökt då när dom var i Malmö , sen ska även försöka hitta Viktoria också. Hoppas man ser någon av oss i tv i allafall , hade varit kanon skoj!



5e september 2010

Det blev ingen powerwalk runda , klippte gräset istället och fortsatte titta på tv. haha
Senare när brossan kom hem blev det grillat till middag så jäääkla gott! Och han visade några trick som han lärde sig för mig och Dennis. Dennis var ju här för att hämta sin bil. Har faktiskt inte mycker mera att skriva idag.

Så jag skriver i morgon igen när jag har något att skriva.

trött!

jäääklar vad trött jag är ändå har jag sovit hur mycket som helst i helgen.
Men pappa ville ändå få gräset klippt så det har jag faktiskt gjort , annars har jag nog inte gjort mycket mera. Ungefär bara tittat på tv och varit vid datan - söndagar är tråkiga. Sitter och pratar med brossan på facebook han är på jobb och har inte så mycket att göra och jag gör absolut ingenting.

Nä men nu ska jag ut på en powewalk runda i det fina vädret.


Godmorgon

Godmorgon solstrålar!

Vaknade ungefär för 1 timme sendan mötte mamma i köket med mc-kläder på sig , så antog att hon skulle ut och köra en runda. Brossan gick runt här hemma och fixade sig inför jobbet och då kanske ni undrar vad jag gör , jag sitter på ovanvåningen och tittar på Dansfeber och ska snart äta min frokust. Efter dansfeber kommer fångarna på fortet och jag missade ju de i fredags ( eller ja vilken dag det nu är på tv ) så jag får ju passa på att titta på det nu när det ändå går på tv igen.


4 september 2010

Igår väckte mamma mig klockan 11.00 tiden för då skulle vi köra till Degeberga ( ett ställe utanför Kristianstad ) Träffade mormor och morfar där också , riktigt kul har ju inte träffat dom på ett tag. Blev en liten fika och sen gå på marknaden efter de skulle vi hem igen.

På kvällen var jag på fest , kändes verkligen som att jag inte passa in.  Alla verkade bara kolla snett , jag var den ända som hade lite uringning så jag gick där och drog upp hela tiden ( kändes som att alla tittade just där ) Kände mig verkligen utanför. Som tur var så var Evelina och Linn där som jag kände sen tidigare så jag kunde prata med dom , annars kände jag inte en ända på festen.. 23.00 tiden skicka jag ett sms till mamma om hon kunde hämta mig för då hade jag börjat få ont i huvudet också.




Fotboll - Fest

Igår tittar vi då på fotboll Sverige - Ungern tror sverige vann med 2-0 , det stod de sist jag kollade i allafall haha..
Vi drack lite och åt chips , sen efter fotbollen satte vi igång musik och fortsatte dricka. Vi spelade gamla goa låtar som exakt alla kunde haha , så himla härligt. De sista folket åkte hem ungefär vid 04.45 tiden och då var det bara för mig och min bror att börja städa. 05.15 var sista gången jag tittade på klockan somnade nog direkt haha.



Jag och brossan

3 september 2010

Idag var fotolektionen inte alls rolig.. Men vi hade allsång och det är alltid skoj! Sen blev det att ta bussen hem satt och pratade med Anna-Zarah hela vägen. När jag kom hem var maten fördig och det blev Tacos , gott som sattan!!! Sen fick jag sådant tok spratt så jag städade mitt rum , vilket inte händer ofta men som jag måste bättra mig på.

Ikväll kommer min brors vänner hit och tittar på fotboll med oss ,  Sverige - Ungern.. Vem tycker ni ska vinna?


jag och bästa Saga på bilden!

Älskar dig!<3

Godmorgon

Godmorgon alla♥
sovit gott? 
För det har däremot jag gjort , igår när jag hade gått och lagt mig och sovit i 1 timme så bankade någon på mitt fönster så jag vaknade. Men det var bara min bror som ville in , haha. Men annars har jag sovit som en stock.

Igår körde jag bil för första gången! Herregud var läskigt det var och nu var detta bara på parkering!! så undra hur det kommer gå sen när jag ska ut i trafiken haha. Fick 2 motorstop , men det är sådant som händer alla.. Jag kunde i alla fall växla och baka runt i en rundell.

Idag ska man ha fotolektion hela dagen , super awesome!



bilder från tankbilen som välte

Här kommer då lite bilder från tankbilen som välte imorse som gjorde så att man fick åka en väldigt omväg in till Malmö... Det kasade tydligen in i ett hus också , tur den människan inte var hemma när det hände..
detta hände 07.00 tiden idag och tankbilen ligger fortfarande kvar!!







händelserik dag

Idag har det hänt otroligt mycket.
För det första var jag sen till bussen och Trelleborgs bussen kommer ALLTID före Malmö bussen , men inte idag. Idag kom Malmö bussen först så jag blev lite paff. Det visade sig att en tankbil hade vält precis utanför Andersöv här jag bor och kasat in i ett hus , inte bara de utan den läckte också. Så vi fick ta med oss dom som skulle till Trelleborg i vår buss så fick vi ta det hållet.. ( bilder kommer senare på olyckan , ska bara sätta mig vid en annan dator )

Idrotten var hur roligt som helst dock blev man helt slut! Alltid kul att gymma tycker jag , speciellt när det var på friskis & svettis. Sprang på löpband och lite mera.. I med den tankbilen trillade i morse så gick inte min buss hem och jag slutade 13.00 så min buss gick inte , så fick vänta ända till 15.15 när mamma hade slutat så jag fick åka med henne hem.

Saga , fan vad jag älskar dig!!!! Hade den sjukaste och bästa eftermiddagen någonsin , skrattanfaller så folket på skolan kolla snett + lärarna haha , men dom tyckte bara det var roligt och skratta med ;) Hade varit överskoj om det alltid var så här!


1 september 2010

Idag var skolan faktiskt rolig , slutade klockan 13.00 vilket var väldigt gött.. Åkte till Emmas mammas jobb för Emma skulle dit där och hämta lite saker. Senare tog vi en fika på stan , mycket trevligt!
Kom hem vid 17.00 tiden och när mamma kom hem vid 19.00 tiden gjord hon och jag våfflor ( stavning ) sen tog vi en powerwalk runda på 2,5 kilometer.

Men nu ska jag gå och lägga mig , får se om man skulle träffa Josse imorgon får hoppas det <3


9 månader sen du försvann

Peter Rudolw , nu är det 9 månader sen du försvann ifrån oss här.

Kommer ihåg när jag gick ner i replokalen för första gången , vågade knappt men jag var ju så nyfiken på vad det var för folk som var där nere. Du var en sådan otroligt varm person som man verkligen kunde prata allt om , även fast det bara var första gången man träffa dig. Du såg på en när man mådde dåligt. Det var just du peter som fick mig att våga stå inför folket i replokalen och sjunga , du hjälpte mig att spela gitarr.. Du hjälpte mig att samla mod till att göra saker som jag inte vågade. Du hjälpte mig att komma på rätt väg i livet.

Sen du dog har jag inte satt min fot i replokalen , det är inte samma sak när du inte är där.
Finns så mycket jag vill skriva men får inte fram mer.


Sibbarp

Igår åkte jag bil till skolan , alltid skönt att slippa den tråkiga långa bussresan.. Mötte upp Emma vid mobilia sen gick vi till skolan satt där i nästan 1 timme hahah men sen fick vi åka bil till sibbarp.
Det blev brännboll B1A - B1B , B2A - B2B sen fick 3orna hoppa säck eller vad det heter. Jag går då i klassen B2B och vi var bara 5 st som var med och spelade men ändå kom vi till finalen ;) gyttans.

Får säga att det var en mycket härlig dag , och sjukt varmt blev det!



...

vet att jag inte har skrivit på ett tag , men har inte haft så mycket att skriva här. Men nu har jag någonting att skriva i allafall , igår så var skolan på Sibbarp och spelade brännboll , 3orna vann sen kommer då vi 2or ;) 1orna kom tyvärr sist , vi fick sluta till lunch vilket vad väldigt skönt..

Hinner tyvärr inte skriva mera ska iväg till skolan , men fortsätter skriva när jag kommer hem.

RSS 2.0