skolan - nathalie

Tjabba Tjabba!!

Skolan idag var väl helt okej. Jag var ganska så dyster och ville bara träna träna träna så jag kunde få ut allting. Vi spelade fotboll idag igen på idrotten men det är ju såå himla skoj, så där sprang jag fram och tillbaka hela tiden haha.  Annars hände det väl inte något mer sådär skoj i skolan.

När jag kom hem vid 15.00 tiden gick jag till Nathalie direkt för att prata om i morgon när jag ska göra ett fotoreportage om henne och lilla Liam. 
Vi lagade lite middag, fisk och räk gryta med potatis, mycket gott! ;d
Gick även en runda med boss " deras hund " så gick vi in om min moster, jag passade även på att hämta min cykel hos henne som har stått där sen i lördags haha.

får bli en liten bild på Liam idag. Bara för att han är så otroligt söt och go!
" Nathalie som har tagit bilden  "


.


middag

Har precis ätit en super god middag som bestod av lax och stekt potatis.
Just nu sitter jag och tittar på Jessica Simpsons: The price of beauty.
Tycker det är ett berörande och inspererande program :)
Efter detta blir det att kolla på The Hills, love it!

Blir att städa rummet sen, gjorde aldrig det igår sköt det framför mig hela tiden och sen blev det aldrig gjort. Så som man brukar göra ;) hehe  


i skolan och har svenska

Godmorgon allihopa!

Åt en mycket god frukost med mamma. 
Det är lite dåligt väder idag tyvärr, ingen sol och det är grått och tråkigt men ändå så är det rätt varmt ute.  
Fick åka med mamma in till stan idag så jag slapp åka med bussen vilket var väldigt skönt att få slippa det.

Just nu sitter jag inne på svensklektionen och skriver om min framtidsvision som är en av våra uppgifter vi ska göra innan vi går på påsklov. Annars skulle vi skriva ett CV/jobbsök eller läsa en bok, fick välja själv vad vi ville göra av dessa tre. Om 10 minuter så är det rast! oh äntligen! haha  


powerwalk

Nyss varit ute på 1 timmes powerwalk runda, underbart!
Man känner sig så bra.
Jag går även varje dag ifrån skolan till Södervern i Malmö där jag tar bussen hem, det tar ungefär 7-10 minuter så det är ingen större sträcka. Men det är lite motion ändå ;)

Nu ska jag sjunga lite, sedan får jag försöka ta tag i mitt rum och städa lite.

muussik

Lite hääärlig musik som jag bara älskar!



vååår!

Det är ju bara hur härligt väder som helst ute och vad gör jag, sitter i skolan framför en dator!
Vill bara hem och sätta mig och ta en fika i solen. Får ångest över att jag sitter inne!
Klockan kommer bli alldeles för mycket när jag kommer hem så detta får jag ta och göra en annan dag.
Gå en runda ska jag definitivt göra! ;D

underbart väder

Har varit hur fint väder som helst hela dagen idag, underbart!
Jag har suttit där ute i mjukiskläder och druckit kaffe medans musiken strömmade ut från högtalarna ;D
Men nu är det dags för att sjunga en liten stund, känns som att det behövs.

Toppar

Vill ha dom hära toppar!! 

back in the 80´s ;)

Igår hade Sofie sin 80-tals fest, och fy vad skoj jag hade det! ;D
För när jag kom dit trodde jag inte att någon hade klätt ut sig ( för jag tänker på en film när dom säger till bridget jones att det är utklädningsfest men det är det inte och där kommer hon utklädd men ingen annan är det ) men jag hade såklart fel. Det kom fler folk sen som var utklädda haha. Festen vad över ball!

så här såg jag ut.


Ser lite konstig ut i ansiktet men det får bjuder jag på ^^

18 års fest för Erika.

Igår var det 18 års fest för Erika ;D
För fest hemma hos Nathalie, jätte kul!
träffade mycket folk som man inte träffat på ett ganska bra tag, super skoj! :D  Men vem snor saker från någons födelsedags fest? hahah sjuukt. Hoppas du fick tillbaka dina saker!
Dansade loss så det var sjuk, har dö ont i fötterna/benen idag!

Men det klagar jag inte på för idag är det fest igen för Sofie som blir 17år! ;D
Back in the 80's!

Bild sen igår.

24e Mars 2011

Jätte fint väder idag, loooove it!
Snart dags för idrott, wiho! det älskar vi ;DD Kommer gymma på Friskis & Svettis.
Efter skolan ska jag och Saga till tatueringstudion igen för att lämna pengar, hade ingen aning om att man skulle betala 500 kr när man beställde tid haha.. Sen tar vi bussen hem till mig och sedan går vi till Nathalie! ;D ska hjälpa till att städa lite samt prova kläder tills i morgon!!!! vet inte alls vad jag ska ha på mig haha..


tatuering

Efter skolan åkte Saga & jag till zoitattoo i malmö och beställde tid till mig :) fick tiden den 8 April. LÄÄÄÄÄNGTAR!
Det blev texten;
You got to lose
to know how to win.
Men i med jag inte riktigt vet om det är rätt stavat om det antingen ska vara You´ve eller you have to, så jag frågade min engelskalärare men hon visste inte riktigt. Men hon skulle såklart kolla upp det ;)

Följde med Saga hem i med min buss gick precis när vi kom ut från studion och när jag satt på bussen ( var nästan hemma ) smsa Nathalie och fråga ifall jag ville komma och prata skit, men det är självklart att jag vill göra det ;) hehe.


outfiten igår

Var på kalas igår och senare när dom flesta hade åkt hem åkte jag och kusinen hem till Nathalie. Dels för att han inte har varit där och att vi ville träffa den underbara vännen! :D Vi pratade, åt popcorn och tittade på tv ( flickan som lekte med elden ) sååå bra! dock tycker jag om 1an och 3an mest.



kört bil

Fick övningsköra hem idag från Malmö, gick super bra! ;D
Skoldagen har väl varit helt okej. Finns faktiskt inte så mycket att skriva.

Madde & Per var hemma hos oss när jag och mamma kom så tog vi en liten fika och pratade lite, men jag vill helt bara lägga mig under täcket och vakna upp i morgon.. Denna dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. usch!!!! NY dag nu tack..

Ny favorit

Jasmine Kara!!
 


tatuering

Tjabba allihopa!

Vaknade 07.45??? :o vad händer? var hur trött som helst igår kväll ju fast tvingade mig vara uppe för att kolla klart på en film! haha. Låg i allafall kvar i sängen till 09.00 och tänkte på tatueringar. Vill göra en nununu!!! Vet ni någon bra sidan man kan kolla runt lite på eller kan ni någon bra text? ;D 

Som sagt vill jag ha en text mellan skulderbladen.
Har tänkt ut You got to lose to know how to win nu i 1 år ungefär, men nu börjar jag tveka!?

Satt och kollade på Miami Ink nyss för att få lite insperation.

Gillade stilen på texten och storleken.

Texten är så sann!

am not afraid I was born to do this
gillar den texten också.


19e mars 2011

Vaknade klockan 10.00 och 10.30 kom Ann & Richard och hämtade mig så stack vi och tränade i Svedala. Snacka om att jag fick stressa där i mellan, äter frukost på 10-15 minuter för jag precis hade gått upp. Sen byta om, borsta tänderna allt det dära på 15 minuter till och sen skulle man ju hitta alla kläder också haha. jaja huvudsaken var att vi kom dit i tid ändå ;D
Hur gött som helst var träningen!!! Hade ont i kroppen efteråt och kroppen skackade haha, nej det var ett mycket bra & jobbigt pass!
Har även varit ute och övningskört, gick väldigt bra :)

Nu blir det att sjunga lite på den nya låten och efter detta blir det att åka ut till mormor & morfar. Varför ska man sitta hemma själv? ;D Har köpt med mig lite godis så vi ska mysa lite framför körslaget.


Stan

Igår blev det stan med Ronja & Saga :)
Skulle göra en fotouppgift som representerade Malmö, gick väldigt bra.
Sen tog vi en liten fika på espresso house, mums!

När jag kom hem ringde jag till Nathalie och hörde med henne ifall hon var hemma i med jag var hemma själv och det var hon. Köpte lite bullar på ica för att sedan ta en fika hemma hos henne. Lagade middag också lite senare på dagen, blev pytt i panna haha..



cancerfonden

SMS:a BESEGRA 4702 till 72988 för att skänka 50 kr till HELENAS insamling TILL CANCERFONDEN Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 4702 Johan Ek ..

Kom igen allihopa, snälla hjälp min lärare som har fått den hemska diagnosen!!!

Eric Saade's låt popular

Vilken tycker ni är bäst
den slöa variationen eller den vanliga? :)


Slow

Vanliga

17e mars 2011

Efter skolan skulle jag stanna kvar och göra ett prov i samhälle som jag ligger back med i med jag var i Thailand, Så nu är det bara till att vänta och se hur det gick ;D Efter detta prov stannade jag ändå kvar i ungefär 1 timme för jag skulle åka bil hem med mamma så jag slapp bussen.

Vi åkte in om Mcdonalds i Svedala och handlade vars en milkshake, hämtade även min väska som mamma hade lämnat in för lagning. Snällt av henne :) När vi kom hem gick vi till banken för att jag skulle få ut mitt studeiebidrag. I med jag har blivit 18 var jag tvungen att hämta ut mina pengar där för att sedan bestämma ifall jag skulle få pengarna på kortet eller vad :)


förkyld?

Känns som att jag börjar bli förkyld, oh no!! vill inte.
Men det hindrar inte mig från att vara med på idrotten!!
jag ska vara med så enkelt är det..



våfflor

Ringde mamma när jag satt på bussen hem och frågade ifall hon ville göra våfflor till mig, men vad fick man för svar? haha
- klart jag kan göra våfflor det kan du också göra
- ja men vill du göra det
- nej jag ligger i soffan.
hahah hon är för söt, men hon hjälpte till ändå att göra dom goda våfflorna. Inte för att det är svårt att göra våffel smet direkt, tänkte bara att det är kul att göra någonting tillsammans :)

16e mars 2011

Idag kom Helena och hälsade på i skolan vilket kändes riktigt bra, har saknat henne väldigt mycket och äntligen fick jag säga dom orden till henne. Men inte på det sättet jag hade tänkt mig, jag grät hörde knappt mig själv vad jag sa. Så som jag hade tänkt ut att säga det var utan gråtet, men ibland kan man inte hålla dom inne och detta var ett sådant tillfälle som tårarna ville rinna längs kinden. Kändes verkligen inte rätt men huvudsaken var att jag fick sagt till henne att fortsätta kämpa och aldrig ge upp för hon ska bli bra igen hon har inget val.

Så ännu en gång Helena kämpa vidare, jag tror på dig!♥

sårande

Kommer aldrig någonsin glömma den dagen, den vackra sommardagen. Den finns liksom inristad i huvudet. Men vad ska man göra, ni gör som ni själva vill men ni sårar mig något så grymt mycket!! Säger hela tiden falska lögner till mig för att jag ska må bra - för att jag inte ska tro något annat just bara för att jag inte ska må dåligt. Men vad är det för vänner som ljuger för en? jag kallar det inte för vänner direkt för mina vänner ska vara ärliga mot mig och inte ge mig en massa lögner.. 

aja, nu ska jag sjunga... ville bara skriva av mig lite.  


15e mars 2011

Igår kväll vid 18.00 tiden åkte familjen på barnkalas. Blev mycket god mat och mycket prat, dom ville veta så mycket om resan, men mest från min bror då i med han hade varit borta mycket längre än vad vi hade. Dom hade nyligen fått wii så blev att vi spelade lite på det.

Kom nyss in från en runda med hunden, solen skiner och det är härligt väder ( där det inte blåser ) annars är det sjuuuukt kallt, i allafall här ute på landet! Om man bara hade varit så smart hade man tagit med sig träningskläder till skolan, för här går det verkligen inte att gå ut att springa.


Detta blev då min putfit idag, lady gaga tröja som jag köpte i Thailand, Den gråa stickade från only, tajs från ginatricot och den svarta tjocktröjan är min brors hehe..


köpt i thailand


Byxdress. 450 bath kostade den
och det är ungefär 80kr. 
 
T-shirten och väskan kostade 250 bath båda två
och det är ungefär 40 svenska kronor.                                 

melodifestivalen.

Var det rätt låt som vann igår?
tror ni att det kommer gå bra för Eric Saade? :)

ikväll

Åker jag till min kusin Andreas och Emma för att titta på Melodifestivalen.
I med jag har varit borta i 2 veckor har jag missat det 2 gånger så jag hänger inte alls med i svängarna längre!!
får väl gå in på svtplay och lyssna så jag har någorlunda koll på läget.

Hur ser eran helt/kväll ut? :)

outfiten igår


En helt vanligt skjorta som jag har fått av Maria,
och ett par blåa jeans från JC för 399 kr.


Let's go!

Snart är det dags för träning i 1 timme.
Känns riktgit bra faktiskt i med att jag inte har tränat på 2 veckor!! ångest eller vad. Har bara kunnat gå på stranden, vilket var väldigt skönt dock men sista veckan på det andra hotellet var stranden så liten att det tog 2 minuter att gå hela haha inte alls lång strand. Så nu får jag ta igen denna tiden!


vad fan hände!?

HAGELSTORM OUT OF FUCKING NOWHERE!
Alla satt tysta inne i klassrummet och helt plötsligt lät det precis som om fönstrena skulle gå i sönder ovanför oss och alla undrade va fan vad det som hände!! Dom flesta sprang ut till nästa fönster och kollade då man såg hur det HAGLADE SOM IN I !!! Saga, Lina , Julia Tp gick ut, vi gick inte riktigt ut - vi stod i dörren.. haha
men vart kom det dära ifrån!?

lite saker jag har köpt och sen lite bilder jag har tagit.



Linnen

ReyBan solglasögon & armband.

Ny bikini :D Köpte 1 till men har ingen bild på den så det får jag ta en. Det är en brun billa bong.

Parfym och 2 plånbäcker, men den ena var till Nathalie :)
Köpte även en byxdress men fick inte någon sådär jätte bra bild på den & sen har jag köpte en tröja till :)

Patong Merlin Beach

På Merlin Beach är ett 5 stjärnit hotell, kändes verkligen inte rätt när vi kom dit där! Det var helt enkelt för fint för oss tyckte vi. Hade 3 poolor på hotellet + bamseklubben haha hatade verkligen dom. För på morgonen klädde reseledarna ut sig till Bamse, Vargen , Lilleskutt och dom skrämmer mig. Jag vill gärna veta vem som är innanför den dära dräckten! haha


Marcus lagade sin egen mat medans vi andra fick vår serverad!

Såg vi även i Patong när vi satt och åt.




Om dom kanske har lite för mycket fritid på hotellet? haha
Men jäkligt snyggt gjort!

Koh Lanta

Vi bodde på ett 2stjärnit hotell i Koh Lanta, det var hur fint som helst ska verkligen inte klaga. Man bodde på stranden och man hade pool om man ville bada i den. Hur god frukost som helst.

När vi kom dit där och skulle gå på stranden såg vi jätte mycket folk runt ett ställe så vi gick det, då var det några som skulle gifta sig. Dom kom in på en elefant och gick ner i havet och badade. Brölloppet var jätte fint!

Banana Split, åt en hel del sådana ^^

Innan vi skulle gå på båten till dykningen så sprang där runt apor, passade på att ta en bild på en men sen blev dom jäkligt sura och började attakera en nästan xD
Från båten på väg ut i det blå!
Vi åkte dit med Kon Tiki, jätte bra och roligt folk!


Thailand 2011

Tjabba allihopa!!

Ja, ett tag sen jag skrev här.
Det beror på att jag har varit i Thailand i 2 veckor har inte velat skriva ut det så värst jätte mycket i med vi har haft försök till inbott i huset innan. 35 grader varje dag hade vi och det var knappt så det svalkade när man hoppade i poolen!! helt galet, men ändå helt underbart. Första veckan var vi i Koh Lanta och sedan tog vi oss vidare till Merlin Beach. Har ätit så himla god mat så det inte är sant! :D

RSS 2.0