skolan

Sitter just nu i skolan på sista lektionen då vi har graf.. Åt pizza till lunch med Emma , Saga och TP..
Får säga att det är väldigt skönt att ha min bror hemma.
Imorgon ska hela skolan till Sibbarp , något dom göra alla åren för att vi ska lära känna 1orna och dom ska lära känna oss.. men jag tror nog inte att det kommer gå så bra. haha

brossan

Då har han kommit hem , äckligt brun är han... inte okej! Men fy fan vad jag har saknar honom , 3 veckor är egentligen inte länge. Men jag saknade att sjunga med honom , sakna att ha någon att prata ut med.
Välkommen hem Marcus!♥

Var inte på STADIUM för att köpa lite nya saker blev- 2 sport bh , mjukisbyxor , löparskor.. ( bilder kommer senare på det )  




älskade bror kommer hem :D

Idag är det just då min bror kommer hem från Magaluf från sin bartender utbildning , han har varit där borta i 3 veckor så det ska vara skönt att få hem honom. Vi ska snart köra till svågertorp och hämta honom , men först måste jag köpa en ny sport bh och nya skor..


dagens outfit.




fotat

På väg hem från Skurup.

Ny köpt




NRJ IN THE PARK

Nu äntligen har jag lagt in bilderna från NRJ så här kommer dom!


martina




Martina och Josephina

Trelleborg - Sara

Igår efter skolan så skulle jag , mamma och pappa iväg till Trelleborg på Palmfestivalen.. Var exakt som alla andra åren. Men som tur var såg Sara mig där så hon undrade om jag ville följa med henne hem , så det gjorde jag. Kom lite folk dit så vi drack lite och lyssnade på musik - tittade på tv. Det avr faktiskt en kanon bra kväll.

Vila i frid ,
du kommer ha det så bra där uppe i himlen.
Fast vi alla saknar dig här nere ,
alla minnen som vi har haft ihop går inte att glömma.
då när vi var uppe i fjällen , dom 4 åren vi var där
då när vi åkte skidor , körde snöskoter. 
Det finns så mycket att berätta , men så lite kommer ut.  
r.i.p <3



fotolektion

Idag har vi fotolektion hela dagen vilket är AWESOME!
me
Emma , sjukt söt bild!

fotboll

Igår fick jag och Emma biljetter till Malmö FF - Barcelona U17 , det var riktigt roligt får jag säga och spännande.
Men innan fotbollen så var vi inne i stan och shoppade och åt , jag köpte ett nytt linne. ( kommer bild senare )
Biljetterna
Lite folk ;)

25 augusti 2010

Igår blev det då Malmöfestievalen med Martina och Josephina så jävla underbart! Träffade sjukt mycket folk som man har pratat med på internet och även andra som man känner , riktigt kul. NRJ var faktiskt inte så jätte bra tyckte jag , det var mer fart i RIX FM.. Men det är vad jag tycker. Träffade Denis senare på kvällen och hans vänner. Skulle haft träffat Kristoffer från Kalmar men dock hann jag inte , så det blir idag istället.

Tackar dom som jag var med igår , det blev en helt kanon dag!

Bilder kommer upp när jag kommer hem från skolan idag :)

skolan

Sitter just nu i skolan och har Engelska , hon pratar något om att vi ska låna bäcker och mer har jag inte lyssnat på. Snart ska jag hem till Saga , awesome!! sen blir det Malmö festivalen med Josse för att titta på NRJ in the park. Jag bara älskar min klass , det är sååå awesome!

aja skriver mera senare när jag har något att skriva haha.

skolan - Malmöfestivalen

I morgon kommer jag inte alls sitta vid datan , först skolan sen stannar jag i stan och går på festivalen med Josse och Martina. Kommer att komma hem vid 23.00 tiden och då blir det sängen direkt!! bara så ni vet de ;)
Men ska uppdatera så fort som möjligt de lovar jag!



Max ( kusinen )

Har precis varit ute och gått med Max , gick till skolan där hans storebror spelade fotboll.
Men det var ju lite långtråkigt att stå där i 1 timme så vi gick till skolans " lekplats"



kusinen


Lilla kusinen Max är här en liten stund idag , men det säger man inte nej till för han är så söt!
Ska snart ut och träffa Nathalie en stund när hennes mamma kommer hem :D

24 augusti 2010

När jag åkte bussen till skolan i morse säger jag bara herregud!! han som körde bussen körde fel hela tiden och glömde lämna av folk , tur var så glömde han inte mig haha ;) Skolan var helt galen , dubbelt så mycket som den brukar vara! kan nog ha med att göra att vi inte har träffat varandra på ett bra tag.

Idag blir det nog bara att ta det lugnt och lägga sig tidigt. Blir kanske att man träffar nathalie senare , hoppas på det.
Imorgon tror jag att det kommer bli sent , vet inte riktigt när NRJ börjar på festivalen men det får man ta reda på , vissa säger att det börjar 16.00 och någon säger att det börjat 19.30..


23 augusti 2010

Idag började jag ju skolan och det var väldigt roligt. Hade bara upprop sen fick vi åka hem igen , men mina bussar går ju som dom gör så jag fick vänat utterligare 1 timme på bussen. Men tur var hade man underbara människor som underhöll en :)

Har träffat Nathalie idag också , vi har pratat ut lite.. Var ett tag sen vi träffades så hade mycket att berätta för varandra. Efter vi hade suttit ute i regnet och alla getingar!!! så gick vi in på fritidsgården och spelade skipo.
Nu sitter jag faktiskt framför tv.n och tittar på Fångarna på fortet. Tycker det är väldigt roligt att det programet har kommit tillbaka.


Mys klädsel.

Lars Winnerbäck

Igår var jag och tittade på Lasse! Får faktiskt säga att det var värt att stå där i 2 timmar..

Här kommer lite bilder

Var där med Nelly och Isabelle



skolan

Idag började skolan , riktigt roligt att träffa alla igen! :D hahah Saga , fan vad jag älskar dig! Vi var då överspidade som vanligt och skrattade hela tiden och Saga chatade om sitt kaffe!! som hon fick till slut haha.

Det var kul att se alla 1or , väldig blandning får jag säga!  Om man tittar på mitt schema så verkar det som att jag slutar 13.00 tre gången i veckan , kan ju inte bli mer bra ;)


Blir en gammal bild , sitter på en data där jag inte har några bilder.

malmöfestivalen 22 augusti 2010

Igår blev det då Malmö igen , skulle titta på Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Är kanske inte så stort fan av dom , kan väl ungefär 2 låtar med Lasse och några få av Melissa Horn. Men får faktiskt säga att Lasse var sjuk bra igår. 

Bilder kommer senare har inte lagt in dom på datan än.

städa

Nu blir det att hjälpa till här hemma annars får jag inte åka in till malmö med Nelly.. Kan ju inte missa Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Ser inte så lovande väder ut direkt , regnar här just nu får hoppas på att det slutar regnar till senare :)


Blev en helt ofixad bild , har till och med pyamas tröjan på mig :p

RIX FM

Här kommer lite bilder från RIX FM!




Ola




Erik Hassle

Erik Grönwall


Erik Saade

E.M.D

malmöfestivalen 21 augusti 2010

Vaknade vid 11.00 tiden , gjorde mig iordning gick ut till city där det var marknad 14.22 tog jag bussen in till Malmö där Mikaela väntade på mig för vi skulle se RIX FM tillsammans. Jag skojar inte så himla bra det var! ja jag och mikaela skäms ju inte så vi skrek som f*n så hon som stod framför höll för öronen hela tiden och då skrek vi ännu mera haha. Efter det gick vi och åt , sen åter igen tillbaka till Stor torget för att se Maskinen och efter det träffade jag Saga!!!!! så jävla kul..

Var med dom ungefär i 1 timme sen träffade jag Josse , Martina och Jessica på Centralen. Då skulle dom äta så vi gick till Mcdonalds och åt , då kom Nelly , Sanna och Isabelle dit så gick vi med dom och tittade på Familjen. Jag som inte gillar så många låtar med dom gick och träffade Denis med Josse.

Jessica

Delar ni mat?  haha


malmöfestivalen 20 augusti

Jag och josse åkte då in till malmöfestivalen igår , sjukt skoj får jag säga.. Träffa väldigt mycket trevligt folk , super kul! hoppas man träffar dom mer denna veckan. Träffade Denis och hans vänner där igår och så gick vi runt på kvällen med dom när Perikles spelade! Fy fan alltså dom lyfte verkligen kvällen , så jävla skoj!!

Josse inne på MAX

Jag vid Stor torget

ja fler bilder hinner jag tyvärr inte lägga upp , ska dit där igen nu.


Josse

Igår hämtade jag Josse i Malmö , vi gick runt lite men dock blev vi hungriga så vi åkte hem till mig och beställde en pizza , Mums! Efter pizzan så gick vi ut en runda och träffade lite folk. Senare gick vi hem och drack lite Cola och tittade på en film.. Istället för att dela säng så tog vi vars en soffa där uppe och sov i haha , så härligt!

Ikväll blir det att åka in till Malmöfestivalen och se hur det är där , hoppas det är roligare än förra året. Idag ska Anna Bergendhal och Perikles sjunga på Stora scen.


Stan

Godmorgon alla!
sovit gott?
Det har jag verkligen gjort till skillnad från dom andra nätterna. Josephina väckte mig klockan 10.00 men det var ändå bara bra så hann jag med att göra lite saker nu på morgonen innan hon kommer hit. Vid 14.00 tiden åer jag in till stan för att mötta upp henne , tar kanske en fika också. 

Josephina frågade mig om man kan ha vinterjacka på sig nu!
kan man ha det , eller det är för tidigt?  
Det är ju ändå kallt ute.



Får bli en gammal bild , har dock inga nya.. Får bättra mig på den delen.


Beddinge

Vi tog en liten tur till Beddinge efter maten för mamma och pappa skulle vara med på en visning till en sommarstuga nere vid havet , va mysigt! fast blir inte mycket med den vi tittade på för där var MYCKET att göra vid och det var lite mögligt.

Efter det körde vi till Smyge och tog en glass igen , haha. mamma och jag var ju bara där i förrigår. Efter vi hade ätit så körde vi ner till stranden och skulle gå en runda , men det gick inte går där som vi hade tänkt för regnet hade tagit sönder bryggan ( eller rättare sagt gjorden hade flyttat sig så bryggan hade trillat ner ) Men så tänkte vi gå vid stranden istället för där brukade man bara kunna gå över , men herregud nu gick man ju simma över haha , så vi körde hem igen.


Glass! som ni kanske märkt älskar jag glass , haha

Där ser ni att bryggan har kasat bort från där den egentligen skulle vara.

och där längst borta efter det gröna brukade man kunna gå över.
Vilket ni ser lite här så kan man inte göra det.

Lite till som var förstört.


hemma igen

Då var man hemma igen ifrån trellebrog. Har hämtat busskortet och sen fixa vi så jag kunde gå sådan kurs innan man får övningköra , Handledarkurs heter det nog haha. Vi har även handlat lite mat.  Snart får vi gäster på middag och vi skulle tydligen äta Lax , efter middagen skulle vi åka någon runda. Var vet jag då inte alls vart vi ska en det brukar alltid bli trevligt så det spelar ingen roll.


Bättre bild kommer senare (:


Trelleborg

I morgon blir det att vakna tidigt och åka in till Trelleborg med pappa för att fixa lite saker bland annat till körkortet och sedan busskortet till skolan , kan ju vara bra att ha det sådär lite i förtid. I med jag inte åker till Trelleborg själv så får jag passa på när pappa kan så han kan följa med mig dit. haha  


17 augusti 2010

Idag har faktiskt inte hänt så mycket , vaknade av att det regnade och att några regndroppar slog hårt som f*n på min fönsterkarm och då var klockan 06.30 om jag inte minns fel. 07.30 någon gång ringer min moster helt hysterisk och säger att dom har vatten i källaren och i källaren bodde ju Jenny och skulle flytta nu den 1e. Så mamma och pappa gick dit och pumpa vatten.

Kvällen blev helt kanon fin inte ett moln på hela himlen medans under dagen har det kommit 128 mm vatten.


Smyge

Igår var jag då i Smyge med mamma och pappa och åt glass efter vi hade ätit middag här hemma.Jag tog en glass med blåbär , jordgubb och daim mycket god får jag då säga! Vi gick en liten runda vid havet, jag passade då också på att ta några bilder.








tyckte min hund också kunde få vara med på en bild :D

översvämning

ja vi hade ju då en liten översvämning här idag.




regn regn regn

Det regnar otroligt mycket ute , mina kusiner har fått vatten i källaren så mamma och pappa är där och hjälper dom att få bort vattnet och det har dom hållt på med sen klockan 07.00 i morse. Tror nog att det blir en film dag idag i med det regnar så mycket.

Är så trött på detta regn så det inte är sant , men man kan ju inte styra vädret ^^


Smyge

Blev smyge efter middagen med mamma o pappa , så vi köpte vars en glass och gick en runda vid havet , väldigt mysigt får jag säga :) Bilderna kommer upp i morgon för har ingen lust att lägga upp dom nu när en skön säng väntar på en. haha

Har varit ute i City idag med Viktoria och emilia , tack så mycket för kvällen och pratstunden.
Förstår inte vad meningen är att prata skit om andra , hur kul är det? Trodde verkligen inte att DU skulle göra det i med vi är "vänner" 
aja nu ska jag titta klart på Criminal minds och sen sova.


Godmorgon

Godmorgon alla♥
Har ni sovit gott?
Det har jag gjort , dock var det hur varmt som helst i mitt rum när jag vaknade. Det blir att städa idag så gott det går i med jag fortfarande är sjuk. Fast nu när jag byta kanal så blev det Hata Göteborg så ska nog titta lite på de innan jag börjar städa.


Nya väskor

Mamma kom hem med dom här väskorna till mig , dock finns det fler men dom orkar jag inte ta bild på. haha




dagen än så länge

har tagit det lugnt framför tv.n och tvingat i mig lite vatten , mamma och pappa kom precis hem med lite milkshake till mig för det är de ända som går ner.. Fick nya väskor också , bilder på dom kommer senare. Nu ska jag vila lite till så jag blir frisk någon gång.


sjuk

Får ursäkta för den dåliga skrivningen , men det beror på att jag är sjuk - blev det i fredags. Igår hade jag 39.4 graders feber och jag har jätte ont i halsen , kan inte svälja någonting. Får hoppas det bli bättre snart , så jag kan träffa mina vänner nu innan skolan börjar. 

Skriver igen när jag är frisk.  

fredagen den 13

Det åskade i 4 timmar igår och blixtrarna var runt om huset hela tiden , självklart en bra bit ifrån. Det regnade som in i bomben.

Fredagen den 13 ja man kan ju verkligen säga att det är de , fick feber i morse och kan knappt svälja så ont jag har i halsen.. Hoppas bara det går över , skulle ju träffa Josephina idag!
Får skriva mera senare

åska

Det ösregnar utanför huset och åskar och här inne ligger jag med täckte över mig och varm oboy i handen.. Ska snart sätta på en bra film så jag kan ha lite mys för mig själv , var ju och handla lite godis innan idag.
Ska försöka se blixtrarna genom skjutpartiet :)




12 augusti 2010

Dagen började med att småkusinerna kom vid 11 tiden och stannade till 12. Sen har jag bara tagit det lugnt för det mesta resten av dagen , riktigt tråkigt väder har det varit. Inte så värst lockande att gå utt. Vid 14.00 tiden kom min andra kusin för hon ville prata ut lite , så hon stannade här i minst 1 timme.  

I morgon kommer Josephina hit och sover över :D ska bli fede skoj! 
får säga att jag har saknat henne ^^



Godmorgon

Hejhopp !
Har ni sovit gott?
Själv gick jag och la mig tidigt igår just för att kunna sova ut i med det inte har blivit så mycket sömn dessa dagarna då jag har festat. Jag vacknade för 40 minuter sen alltså var klockan 10.00 då , men vid 09.00 tiden så tror jag nästan att min kusin skulle smälla igenom dörren så mycket som hon bankade på den.. Sen när hon kom in här pratade hon inte lite tyst i heller. Men jag vägrade att gå upp ur sängen , så jag låg kvar och lyckades somna om..

Det var fint väder nyss hade tänkt att gå ut och sola , men nu är det tråkiga gråa moln igen..


11 augusti 2010

Dagen har gått väldigt långsamt får jag säga. Vaknade vid 13.00 tiden vilket var väldigt skönt att kunna sova så länge , behövde verkligen sova ut fck inte sova så mycket dagen innan. Har varit riktigt tråkigt väder idag , har regnat ungefär hela dagen så jag har tittat på tv gjorde jag inte det så var jag ute och gick med hunden eller städade.


En bild från igår.


outfit


Rosa linnet - Ginatricot  
Svarta kjolen - Indiskan
 

fest

Jag vet dålig skrivet av mig , men så är det när det blev 2 fester i rad.. Skulle egentligen bara ha den första men what ever liksom en mer eller mindre. Jag hade riktigt skoj i allafall , hoppas ni alla hade det lika roligt som jag hade det.

Jag följde Viktoria hem vid 04.00 tiden då det sista folket hade gått. För ville inte att hon skulle gå hem själv. Vi stod och pratade minst i 30 minuter och sista gången jag tittade på klockan innan jag somnade var den 04.58..
Erika kom och väckte mig vid 10.00 tiden idag , trodde aldrig att jag skulle somna om men lyckligtvis gjorde jag det till 13.00 tiden! :D 


Jimmy och Fredrik 

 

lite bilder från festen


jag , nathalie och erika

Erika

Andreas

fler bilder finns på facebook; Katrin Linder

outfit på festen

Detta var då min outfit när jag hade fest igår.


Godmorgon

God morgon alla solstrålar!  Skiner solen också hos er? 
Här är det helt underbart väder , himlen är klar blå och inte ett moln vad jag kan se.

Just nu sitter jag här framför tv.n och väntar på att 2 människor kan vakna så jag kan gå ut och sola.. Vill ju bättra solbrännan lite , håller ju på att bli vit igen känns det som! :o




fest

Igår blev det fest här hemma , får säga att det faktiskt var ganska roligt.. Men jag har haft bättre fester , vissa stunder var helt döda - ingen dansade förutom Andreas , Jimmy och jag... Förstod varför 1 inte kunde dansa och det tyckte jag var väldigt synd för det är min danspartner haha ^^


Fick bli en gammal bild tills jag har lagt in dom nya så jag kan lägga upp dom här.

städat

Har städat hela morgon det behövdes verkligen , det såg ut som en bomb hade slagit ner i hela huset.. Just nu sitter jag framför tv:n och dricker Juicy och väntar på att nathalie ska komma. Men hon kommer om ungefär 1 timme haha :p  


nathalie

I morgon kommer nathalie hit här och sover över i 2 nätter får jag hoppas :D
Hon ska få sin födelsedags present 1dag försenad dock men strunt samma huvudsaken är att hon får något! 
Vi ska antagligen ta det lugnt titta på film och äta gott. Annars hittar vi säkert på något.




outfit



Detta var min outfit på middagen hemma hos olofsson

regn

Godmorgon alla!  
regnar det hos er?   

Här gör det de i alla fall , vilket är väldigt tråkigt i med det var så fint väder igår så man låg ute och solade.

Idag åkte min bror till Magaluf i 3 veckor på bartender utbildning , får hoppas att allting går bra. Men att framförallt ska han ha roligt. Det är verkligen inte samma sak här hemma nu när han är borta. Nu har jag ingen som jag kan sjunga med , ingen som bråkar med mig , ingen man kan skylla på haha.

Idag är det även bästa Nathalies födelsedag. Ska kanske åka till henne senare , vet inte om hon vill fira med sin släkt själv eller om jag ska vara med.



hos olofsson

Min familj var bjudna hem till olofsson på middag nu ikväll.. Riktigt roligt var det , att träffa dom igen och man pratar om gamla minnen hela tiden och sjunger till gamla låtar! mycket härligt. Har saknat Nelly ganska mycket så det var på tiden att träffas.

Det blev kyckling och strimlade potatis till middag och en sjukt god sås , ja allting var gott som vi fick och äta. Efter vi hade ätit gick jag och Nelly en runda i Skurup. Säger bara , hur roligt får det vara att ligga och köra runt med sin bil själv vid 00.00 tiden på kvällen haha ^^


jag & Nelly


Fler bilder finns på facebook; Katrin Linder


Helsingborgfestivalen

Olivia , Josephina och jag blev fotograferade av partaja.us på helsingborgfestivalen och här kommer 2 bilder , kommer få fler sen när olivia har fått dom. 

 
Josephina & Olivia med några andra tjejor.

Olivia , Josephina och jag.. Men jag ser bara allmänt konstig ut haha..

6 augusti 2010

igår blev det grillat till middag - sjukt gott!! precis innan maten ringde min kusin och fråga om jag ville med till Skateholm på fest och självklart ville man ju de.. Sen när man kom hem vi 01.00 tiden så hade min bror fest här hemma , ja man gick ju inte och la sig förens vid 05.00 på morgonen..

Men när vi var i Skateholm passade Helena , Emma och jag på att ta ett natt dopp! gud vad härligt det var :D vattnet var faktiskt fortfarande varmt , kan nog gissa på att det var en 23 grader.


Jocke & Emma

Jocke & Emma

Emma , Hampus och Helena

stranden

åkte till stranden klockan 12.00 när jag hade ätit frukost och allting var klart. Det var faktiskt fint väder ungefär 1 timme sen blev det dåligt väder igen! jag som ville sola , har ju inte haft sol på jätte länge.


Så här blev vädret när vi körde hem.


5 augusti 2010

Igår hände inte alls mycket. Jag städade mitt rum vilket behövdes väldigt mycket men dock ser det ungefär likdant ut nu än innan jag städade. Till middag blev det lax och potatis , väldigt gott. Hade varit lite godare om vi hade haft grädde till men vi hade ingen hemma.. 
Vid 20.00 tiden gick jag ut i City och träffade lite folk vilket var mycket kul.. Vid 01.00 kom Erika och Patrik från Svedala och dom stack runt 02.30 tiden har jag för mig och då gick jag hem och la mig i sängen för att sova.


outfit


Detta var min outfit igår..


Danmark 4augusti 2010

Igår var jag då i Danmark. Vi körde över bron från Malmö till Köpenhamn sedan körde vi kust vägen till Helsingör. Herregud vilka fina hus där var!! Det ena var ju värre än det andra..
När vi kom till Helsingör hittade jag en sjukt snygg piercing och en jätte söt klänning men tyvärr hade jag inga pengar så kunde tyvärr inte köpa något utav det vilket retar mig väldigt mycket..








Dom var lite äckliga , dom hängde sig över folket när dom satt och åt.. haha




..

orkar inte riktigt skriva om dagen just nu så jag gör det i morgon istället och lägger in bilder :)

Danmark

I morgon bitti åker jag till Danmark med familjen , så ett inlägg kommer antagligen upp när jag kommer hem. Vi ska tydligen åka runt inne i Danmark.. Känns precis som att jag inte vill åka med , men kommer ändå att göra det för man kan ju inte sitta inne hela dagen..


spelet

Här nedan ser ni då hur spelet ser ut som vi spelade igår..


igår - idag

Precis när jag skulle träffa Nathalie igår så gick det tråkiga vädret bort från himlen och det blev sommar väder igen , inte ett moln på himlen så jag passade på att sola lite så man kunde bli lite mera brun efter det tråkiga vädret som har varit.. 

När jag kom hem till Natha så spelade vi ett över roligt spel. Man skulle slänga skräp i en papperskorg.. Det är ganska svårt att förklara hur det går till - och ni tänker säkert ( hur roligt får det vara att slänga skräp i en papperskorg - vad är det för spel ) men jag tyckte faktiskt att det var jätte roligt..
" bild kommer senare så jag kan visa hur spelet fungerar"

Senare på kvällen kom Erika hem till Nathalie och stannade en liten stund och spelade lite på det spelet vi spelade , sen stack vi till City för Erikas kille var där och väntade på oss med sina vänner , sen blev det att åka till Svedala för dom orkade inte med det tråkiga stället vi bor i :p vi gick och la oss någon gång vid 06.00 tiden..


Svedala

Åkte till Svedala på kalas vid 15.00 tiden. Fick smörgåstårta idag igen och en sockerkaka till efterrätt , mycket gott var det.. Det var mycket trevligt som vanligt och man skrattade väldigt mycket.


Detta var min outfit på kalaset.

Ina

Maria och Ina

Ina

Marcus ( min bror ) och jag




31 juli 2010

Vaknade då i Ängelholm och vid 14.00 tiden gick vi till bussen som tog oss till Båstad för vi skulle på 18-års fest. Det var riktigt skoj och smörgåstårtan var väldigt god fast det var också vår välkommstdrink ( stavning ) Vid 19.30 gick vi till bussen för vi skulle in till Hbg festivalen och gå runder där och samt titta på Timbuktu.. och självklart fira Sandra som blev 18 år..

När jag och Josse gick en runda med 2 andra så såg jag att Saga satt där på gatan med några andra , herregud alltså. Har nog aldrig varit så glad över att träffa någon i hela mitt liv. Kändes som vi stod och kramade om varandra i 10 minuter haha.. Helt underbart!

23.10 gick mitt tåg hem till Malmö och när jag skulle gå in i tåget så var det propp fullt.. fick stå upp från Helsingborg - Malmö vilket var i 40 minuter... Men sen sov jag hela bussresan hem så det gämnade ut sig.


Josse :D

Fiina Josse :D

30 Juli 2010

Då var man hemma igen efter 2 dagar i Helsingborg.
Åkte dit där i fredags och träffade Olivia och Josse som man har pratat med i 3 år och aldrig träffats haha. Men nu har vi äntligen gjort det och vi kommer träffas mycket oftare nu.

När vi hade varit i Hbg lite så mötte vi upp Lina och hennes kille så tittade vi på The Poodles med dom och det var sjukt roligt men ont i ryggen fick man. Sen gick vi till öltältet och satte oss där ett tag.. Vid 00.00 tiden tror jag det var - så blev det att åka till ängelholm och sova där med Josse i hennes systers lägenhet.


The poodles

Lina



RSS 2.0