Vila i frid

Felix Söderberg, vila i frid!
Allt kom som en chock på morgonen då en sorgsen lärare ska försöka berätta för oss allihopa att en gammal elev ( gick ut i somras ) gick bort i helgen. Även om jag inte kände honom så himla väl så har man ändå gått i samma skola i 1 år, man har sett varandra, sagt några ord till varandra. Det var tungt att se alla personer vara ledsna/nere det är så overkligt.

Godmorgon

Godmorgon allihopa!

Vaknade för 1 timme sen ungefär, gjorde en smoothie till frukost och åt även ägg.
För tillfället är det jätte fint väder ute himlen är blå och fin och solen skiner. Jag får snart göra mig i ordning för jag ska följa med pappa på buggkurs i Trelleborg, mamma kunde inte idag för hon skulle jobba så jag får följa med istället haha undra hur det kommer gå..

back in the game, who knew I would


Jag gjorde allt för dig men fick bara tårar tillbaka.
Men nu är den gråt perioden över det är inte jag som går misste om något bra! 

Tränat

Pappa väckte mig runt 09.40 tiden för att vi skulle åka 10.30 + att Nathalie skulle komma hit här och hämta lite saker. Gick upp och åt puffar och sedan gav vi oss av till träningen i Svedala, älskar verkligen att träna! Man känner sig så duktig efteråt. Fick reda på att hon ( tränaren ) hade haft ett zumba pass innan vårt , det vill jag testa på men vet inte riktigt än, ska träna på torsdagar ihop med min kusin affrodans eller vad det var och något annat innan de.




Handboll

Kom nyss hem från mormor och morfar, skulle egentligen till min kusin Andy och titta på handbollen men så blev det inte för ingen kunde köra mig och morfar hade druckit öl till middagen. Men vi satt där i soffan och skrek ihopa varje gång det blev mål eller om dummarna gjorde något fel haha riktigt kul att se sin 70åriga morfar att skrika så ^^

Frankrike vann med 3 bollar, hade bara Sverige prickat målen och inte stålparna så kanske vi hade vunnit med 1 boll eller något ;) ( vad jag och morfar gissade ut )

28 januari 2011

Tjabba

Igår kom Saga hit här, hade super skoj. Åt godis, tittade på tv och pratade skit. När vi skulle borsta tänderna fick hon för sig att hon skulle ligga i badkaret samtidigt som hon borstade dom haha. Varför är det alltid så när man sover över med någon att man kommer på allting man vill säga när man ska sova?

Idag var skolan skoj som vanligt, mina kläder kom idag också som jag har beställt från H&M dock kom inte bikinin får vänta i någon vecka till. Men alla kläder passade perfekt klänningen är väl lite stor men det spelar ingen roll alls den är ändå fin :)

Men här är dom kläderna som kom:

Klänning

Mjukis shorts

Shorts

Shoppat

Tjenixen!

Bölade när jag kom till skolan (y) kanon! Att allting måste komma på en o samma gång...
Men men nu mår jag toppen :D Tränade på friskis & svettis, sprang i 30 minuter ( 3,08 kilometer och 187 kalorier ) haha att jag ens kommer ihåg det ;s aja!

Efter skolan åkte jag och Adde till Entré så jag kunde gå in på New Yorker och köpa en tröja som jag har kollat in i någon vecka nu. Snart kommer Saga hit här och sover över, hon skulle bara äta med sin mamma först.

Tröjan jag köpte,
199 kr

Med blixt                                                          utan blixt


26 januari 2011

Tjabba!

skolan var najs som vanligt, dock kände man tårarna i ögonen att dom bara ville ut men höll dom inne. På engelskan spelade jag och Lina 3 irad, jag vann 2 gånger wiho :D haha.. Alltid roligt när någon i klassen kommenterar när man skrattar, nu får man tydligen inte kolla ut ifrån klassrummet i heller (y) För Christina och Ida höll på att larva sig så såg jag de och skrattade så sa någon " men kolla inte ut då om du inte kan hålla dig för skratt "

Aja, när jag kom hem så tröst åt jag lite och sedan körde mamma, pappa och jag till Svedala till min brors gudföräldrar. Blev fika och mycket prat där, mysigt :)


Handboll

im doing this for me

Nu har jag och mammsi suttit och tittat på handbollen på tv Sverige - Danmark! Danmark vann. Får ändå vara ganska glad över att man inte var där och tittade ;) haha stackars kusin (a) Nä men Danmarks målvakt var faktiskt väldigt bra och dom är faktiskt super bra i handboll över huvudtaget, vad jag tycker.

Tänkter faktiskt gå och lägga mig nu, varför sitta uppe?  ska bara se nyheterna.
Åker till Arlöv i morgon efter skolan :)

Kathy NeNe

Kathy NeNe

Tänkte bara visa upp öronhänget till höger..
Lindex - 50 kr

25 januari 2011

Tjabba Tjabba!

Dagen började med att klockan ringde 06.25 men gick inte upp förens 06.40 var riktigt trött. Packade klart väskan som jag skulle ha med mig till Arlöv, var lite onödigt att jag tog med den för ska inte dit förens i morgon haha. Kändes lite fel ifall jag skulle sova i nathalie's brors lägenhet själv.

Skolan var super duper rolig, gud vad skönt och härligt det var att skratta så mycket! Tack Saga för att du får mig att skratta ihjäl så man är tvungen att slänga sig på golvet för man får så ont i magen hahah.. love it! Efter skolan stannade vi kvar en liten stund och sedan åkte vi till Arlöv för att ge katterna mat och jag kunde ju såklart lämnat väskan där men gjorde jag det? nej jag tog med den hem igen.

Kusinerna har nyss varit här en liten stund för att deras föräldrar skulle kolla på färg så ville dom inte ha med dom dit där. Så vi satt och spelade hängagubben och skatespel..


kvällen

Hade ingenting att göra nyss så jag våfflade håret.
När jag slog över på tv.n såg jag att Frankrike - Norge spelade handboll, blir att titta på den och sedan är det dags att gå o lägga sig. Skolan i morgon, gud vad jag har längtat dit!


Nya shorts

Då var jag klar med städningen ( nästan ) ska bara dammsuga inne på mitt rum sen är hela huset städat och fint!
Klippte sönder ett par shorts som var lite längre och som verkligen var usch på mig!
Men nu sitter dom helt perfekt :D Gjorde även ett par short utav ett par jeans som jag har gjort alldeles förmånga hål i själv, så dom var inte alls snygga mera fram tills nu.


Här är dom nya shortsen + dom bitarna jag klippte av.


24 januari 2011

Godmorgon allihopa!
händer idag?

Jag vaknade för exakt 1 timme sedan, har ätit frokust och tittat igenom någon hemsida till men där var faktiskt ingenting som jag ville ha. Nu hade jag tänkt att jag skulle städa lite här är lite stökigt och skitigt på golvet, efter det hade jag tänkt träna lite.

Hade en liten sjuk dröm inatt, drömde om den killen jag gillar så pratade vi på msn och sen helt plötsligt heter han Johanna<3 och då blev jag fly förbannad och grät över mycket och helt plötsligt säger jag - varför har jag inte tittat på nyheterna... hahaha Men han blev tsm med denna Johanna bara för att den enda dagen han kunde träffas var på tisdagar för han tränade dom andra dagarna och jag kunde inte träffas på tisdagar ( vilket jag kunde )

aja det var min dröm de, men sist jag drömde en sådan här dröm så hände det faktiskt.. Att helt plötsligt kommer en annan tjejs namn upp och ett hjärta efter.

Beställningsdag

Amanda hjälpte mig att göra om min blogg som tack kom vi överens om att hon skulle få en länkning, så här är henns blogg;  http://oonlyamanda.blogg.se/ 
Jaha idag blev en beställningsdag, har beställt 3 saker till. blir så när man ska åka iväg till värmen, hoppas bara på att min bikini hinner komma innan vi åker! 


La redoute - väska 199kr

H&M - bikini 99 kr
hoppas man inte får hängbröst och att den verkligen kommer passa haha.

H&M - klänning , minns inte hur mycket den kostade men tror det var 199 kr.


beställt kläder

Satt nyss och tittat i LA REDOUTE och hittat lite saker som jag ska beställa får passa på när det var lite rabatt. Det som jag kommer beställa är det här -

Blusen

Toppen

Linnet

Och denna klänningen :)

inflyttningsfest

Tjabba!

Igår kväll trodde jag inte det skulle hända något så jag bytade om till mjukisbyxor men jag smsa min kusin och undra vad han skulle göra och han skulle på fest så jag hängde med. Vid 22.00 tiden åkte vi till Skivarp ( utan för skurup ) på inflyttningsfest hemma hos Louise & Niklas. Dit jag var bjuden men skulle åkt dit med Nathalie. Super skoj var det där och dom bor otroligt fint. Önskade bara att vi hade stannat där lite längre, men så blir det när man åker iväg för sent.

Öppet hus - kalas

07.15 ringde arlarmet i morse på mobilen, bara upp att fixa sig och sen iväg med bussen till malmö. Allting gick jätte bra var ungefär 30 stycker som kom dit där ( höll inte koll så värst bra eller jätte mycket ) Fick även hjälpa till att intervjua folk och fråga var dom fick informationen ifrån så rektorn skulle veta vad han mest skulle satsa på.

Efter detta så åkte jag hem, byta och och åkte iväg igen på kalas. Skulle inte kunna säga att det var ett kalas precis haha, vi åt och sen tittade vi flesta på Handbollen.. Min farbror hjälpte mig med mobilen för den fungerar inte att ringa ifrån och jag kan inte ta emot samtal en den har i för sig legat ute i 3 veckor :p Det är de ända felet. Men det var fel på telefonen så får väl lämna in den eller något, får låna mobil sålänge :)

the phone

Tjabba!

Min kära mobil som legat ute sen nyår funkar trots allt även fast det har snöat och regnat haha.. Vilken bra mobil man har då! Ringde och spärrade upp den innan idag så nu använder jag den, ingenting var ändrat mer än att personen hade stängt av ljudet ;)

Dagen; Började skolan som vanligt 09.00 men stopp knappen på bussen funkade inte så fick åka 1 hållplats längre, men det gjorde absolut ingenting! Hade foto i 3 timmar sen fick vi sluta för att dom lägger nytt golv i foto salen där vi brukade vara och i studion så vi kunde inte göra så mycket.

I morgon är det öppet hus & skateaudition, glöm inte det!


Min mobil är hittat

yääääh!! min mobil är hittad..
Den blev stulen på nyår och när jag skulle kroppsvisitera alla så var det en människa som skulle ut för att "röka" eller om den nu gjorde det på riktigt, vad vet jag men lite skumt var det haha.. Och idag hittade morfar mobilen :D egentligen va det en på clubben som hittade den och hade lagt den där inne så mormor bara - är det inte Katrin's mobil, så var hon tvungen att fråga morfar och dom ringde hit direkt :) Är mycket mycket glad!
Men kan jag använda den? det är nog bara till att vänta och se, den lyser i allafall och fungerar när jag trycker på den men i med den är spärrad så får jag vänta och klydda med den tills jag har spärrat upp den.  

Sverige vann handbollen idag på polen.. Men nu blir det att sova :)

En bild från innan idag.

Bryggeriets gymnasium i Malmö

Då var det äntligen dags för öppet hus! :D


20 Januari 2011

Tjabba Tjabba!

På eftermiddagen blev det super fint väder, härligt!:D 
Lina och jag skulle egentligen ta bilder idag men det får bli en annan dag istället i med båda hade glömt bort det nästan haha. Tycker bara att det är väldigt tråkigt att idrotten blev så tråkig idag, vi hade mini handboll och nästan alla klagade, gillar man inte det så får man bita ihop alla kan inte gilla samma saker men bara för det berhöver man inte förstöra för dom som tycker det är roligt. Det tycker jag i allafall.


Arlöv :)

Är hemma hos Nathalie nu, gud vad jag undrar vad hon och jeff gör i köket haha hör bara hur dom får skrattanfall hela tiden och Liam ligger här i vardagsrummet och sover så gott så.. Vi tog en fika på Burlöv Center innan idag, riktigt mys. Köpte med oss lite mat, glömde dock att ta spagetti när vi gick runder i affären, men när vi kom till kassan och kom på det så tittade vi ner mot frestande chokladen så låg där ett paket så vi tog det :D haha..
Vi har nyss tittat på film och jag har bytat om till sov kläder, ändå skola i morgon så måste vara pigg! :D
hahahah love this!

skolan sen Arlöv

Sitter just nu i skolan inne på grafen, ska göra ett arbete om bloggar på 12 sidor... Ska skriva om hur det startade alltså själva historian om det, ska även skriva om vilka bloggar jag tycker om att läsa och varför jag tycker om att läsa dom.
Senare efter denna lektioner åker jag till Arlöv där jag ska träffa Nathalie och bo med henne i 2 veckor :D dock ska vi hem om en sväng på torsdag.

tränat

Tjabba,
allt bra med er?

Pappa väckte mig vid 10 tiden i med jag glömde ställa klockan, 10.30 kom Ann och Richard och hämtade oss, då gav vi oss av till Svedala på träning. Vilket var så himla skönt och inte lika jobbigt som förra gången. Hon hade ändrat om lite i ordningen så det inte blev så mycket ben övningar på raken. Det kommer vara en grupp på lördagen 11.00-12.00 den jag går och en 12.00-13.00 kommer även finnas en på tisdagen om hon får ihop en grupp mellan 19.00-20.00.. ifall ni skulle vara sugna någon gång ;)



14 januari 2011

Tjabba!

Idag hände inte alls mycket mer än att det var fota hela dagen i skolan och Jonas ( läraren ) var tillbaka från pappaledigheten. Efter lunch åkte vi på foto utställning vid v. hamnen, ändå ganska balla bilder och dom bilderna var på fåglar " pelikaner, pingviner " Tror nog inte att jag kommer just fota det, är mer inne på porträtt bilder :) Nya kameror också i skolan, super najs! dom kan även filma i HD..

Vi satt mer på bussen än vad vi var inne och kollade på bilderna, vilket kan vara lite synd för man missar allting något om man tittar igenom snabbt.. Men efter vi var där så var klockan ungefär 14.00 och både jag och Lina skulle hem vid 16.00 tiden så vi satt inne i fotosalen lite, skulle egentligen fota men så blev det inte! Vi spelade musik, dansade och sjöng.. Undra om dom inne på film hörde oss haha..


onsdag

Dålig uppdatering, jadå!!
Men jag har faktiskt inte haft något att skriva och jag tycker det är sååå tråkigt att alltid skriva om skolan även fast det är super roligt där.. Men idag har dagen bara varit helt sådär underbar! i say you'll be mine.
Men nu finns det faktiskt inte mycket mera att skriva, mer än att jag har mobil igen tack vare min granne som hade en extra! :D super snällt!

Får skriva mer en annan dag :)

1a skoldagen

Heeeeey!

Då var första skoldagen avklarad efter lovet. Får säga att det var mycket skönt att komma tillbaka! Som man har saknat det, man tror inte det men så skojj vi har det. I för sig är klasset helt knasig men det visste vi från första början haha.. Gött att skratta igen, det behövdes! ( har såklart skrattat under lover med )
Mormor, morfar och Therese åkte precis här ifrån, tog en fika, snackade lite och tittade på lite jackor men sen fastnade alla framför tv.n!


9 Januari 2011

Igår hände faktiskt inte så himla jätte mycket men, nathalie kom in om en sväng och lämnade mina saker som jag hade glömt, dock glömde vi min vågtång haha.. Man missar alltid något. När mina föräldrar kom hem så åkte vi till Svedala för att hälsa på Robert, Maria och lilla Ina som var nere från Västerås. Jätte trevligt :D Så stor Ina har blivit, var några månader sen jag träffade dom så det är ju inte konstigt alls ^^  

8 Januari 2011

Idag kom små kusinerna hit här så deras föräldrar kunde åka på Ikea sjävla.. Mamma fick passa dom medans jag och pappa åkte och tränade i Svedala med Ann och Richard.. Fyy vad jobbigt det var, när man gjorde vissa övningar skakade hela kroppen eller ja började med benen - rumpan & sen magen!!! ahahha värsta skakpasset men kul var det. Tror faktiskt att jag ska börja gå där, liten grupp också på 10 pers hur skönt som helst! Även fast det inte var sådan jätte träning " springa runt och sådant " så lovar jag att jag lär ha en väldigt skön träningsverk i morgon, man gick igenom hela kroppen.  

När man kom hem fikade vi lite för dom hade varit ute och åkt pulka, bygt en snögubbe haha.. Dom åkte precis hem och vid 19.00 tiden åker mamma, pappa och jag på bio för att se Änglagård 3..

7 Januari 2011

Tjenixen allihopa!

Igår kväll la jag en docka i min brors säng, dels för att jag fick sitta uppe till 02.00 tiden för han hade glömt sina nyklar så han kunde komma in i huset.. Han märkte inte det först men sen hörde man

- va fan är detta , och jag började skratta direkt hahaha
Jag - jag tyckte du behövde lite damsällskap
Bror - tanken var ju god..
han kunde verkligen inte hålla sig för skratt..

Han väckte mig 06.30 i morse för att jag skulle låsa dörren, mm trevligt brossan! jag som var såå trött.. Men jag gick i allafall upp och låste sen direkt in i sängen igen och somnade om.. Nu har jag precis varit ute och gått en runda med hunden i det fina vädret men det börjar mulna på nu :( boring.. Ska även åka och fira min kära kusin Therese som blir 14 år idag! :)

Granen

Då slängde vi ut granen precis,
vad nog lika bra i med alla grenar hängde neråt och all pynt höll på att trilla av den.. haha
Har kommit en hel del snö inatt/morse, men just nu töar det igen och regnar lite.. Men helt plötsligt började det snöa igen ;s hm skumt väder!!


håret

Kanske en lite bättre bild, men ändå inte.. haha
ingen bild är lik verkligheten

färgat håret

skulle vaknat klockan 08.00 MEN min klockan stod 1 timme fel så när klockan var 08.10 gick mamma in och frågade om jag inte skulle in till stan idag.. min klocka stod på 07.07 ;) ahahha gyttans!!
Dock kom jag ju iväg vilket var super bra..

Dom kunde inte färga mitt hår direkt i med jag vill ha ljusare hår och jag hade nästan svart, så vi fick börja med att slinga det 1 gång " denna gången " sen får vi fortsätta så nästa gång också och kanske nästa igen. Sen blir det den färgen jag vill ha det i :D Men sen kommer jag ju även vara i värmen så det komer beka detta håret vilket är ännu bättre ^^


Ungefär såhär ser håret ut nu, ser olika ut för varje bild man tar och sen ser det inte ut som det gör i verkligheten..


09.30

09.30
sitter jag hos frisören för att färga håret och även klippa det ;D
Men i med jag vill ha det ljusare och jag har ganska mörkt hår nu så får hon kanske bara gör slingor denna gången för att allting ska bli bra, suck...

aja lägger in en bild i morgon hur det blir :)

Bada

Hade sjukt kallt inne i huset idag så jag gick in och badade en stund..
& sen kan jag lova att jag var varm igen :)
Nu har vi lagt in ved i spisen och satt fyr i den. 


Trelleborg

Hallåja!
Haft en bra dag än så länge?

Mamma väckte mig 11.30 härligt! sedan efter jag hade ätit , duschat , fixat mig så åkte vi in till Trelleborg för stor handla mat. Vi blev av med varandra hela tiden och när vi väl hittade varandra och sedan gick iväg blev vi av med varandra igen hahaha. Men till slut blev vi klara och jag hittade mina älskade chips som jag ALDRIG har hittat innan :o förutom i Åkarp haha Men man sitter inte på bussen i 1 timme 20 minuter för ett par chips xD.. Så jag sattsade på stort och köpte 2 påsar... 

hmm? det dära med att sluta äta godis, går nog inte så jätte bra... Men man måste unna sig något lite (a)


Svedala

Idag har faktiskt inte alls hänt mycket, lagade mat till mamma och mig så den var klar när hon kom från jobbet och sedan efter det så körde vi till Svedala för att hälsa på min brors gudföräldrar.
Passade även på att ta lite bilder på vägen dit.






Victoria secret fashion show 2010

Sitter just nu och tittar på Victoria secret fashion show 2010 " repris " även fast jag kollade på det förra gången så ville jag jätte gärna se det igen. Helt otroligt hur underkläderna såg ut och vingarna! oh my god, helt amazing! Man skulle ändå vilja ha en sådan kropp, men som sagt man satt där och åt chips haha :$

Men nu har jag i allfall bestämt med mig själv att jag ska göra situps genom alla reklamer som kommer på den kanalen jag tittar på fram tills jag åker till värmen och sen ska jag sluta äta godis, kakor m.m. vill ha en najs kropp! någon som har tips på hur man kan göra? självklart kommer jag att träna också!




Bilder från nyårs festen





haha blev inte så många bilder som jag trodde, men men...

Nyår

Var hemma hos Nathalie på förfest, Jeff och Khalid kom också så spelade vi lite kort och pratade. Senare drog vi iväg till jocke där sjävla festen var, åkte hem vid 04.00 tiden, helt sjukt!


Mee

me

Nathalie

2011

Ja då var det nytt år!
Hade alla en lyckad nyår?

Själv var min otroligt bra tills min mobil blev stulen -.- jiipi.. har ringt och spärrat den nu, men känns väldigt lönt att betala i 24 månader när man har haft den i 4a ungefär..
Men jag och Nathalie åkte hem från skurup halv 4 igår, härligt att dansa loss lite.. Kan säga att det var ett tag sen.
Bilderna kommer in senare orkar nämligen inte lägga in dom just nu.

Får tacka Nathalie så hemskt mycket för dessa dagar, det har varit jätte skojj! :D<3

RSS 2.0