Let's party tonight!

We like to sleep all day and party all night!
This is how we like to live our lives!
I've got a feeling everything is gonna be all right,
Let's party tonight!

beställer kläder

Det var ett bra tag sedan jag köpte lite kläder och nu har jag verkligen hittat lite som jag vill ha ;D
Dock hittade jag inte allting på nätet ( tänkte att bilderna blir mycket klarare och bättre där än ifall man skulle ta bild från tidningen ) men tyvärr hittade jag inte allting på nättet så det får bli foto bilderna i allafall haha.  

Men det här ska jag beställa;


Byxorna.


Och allt detta är från laredoute :)

29e april 2011

Tjenixen!
Jag tittade aldrig klart på lyxfällan igår, tittade till andra reklamen haha.. Sen tyckte jag att det var bäst att städa mitt rum, men slutade med att jag stod och sjöng xD efter jag hade sjungit 3 låtar blev jag så sugen å att beställa kläder så jag gjorde det :D Ska kolla en gång till idag när jag kommer hem från skolan så jag inte missade något ^^

Lyxfällan

Blir att titta på lyxfällan som börjar om 10 minuter. Nog mest bara för att Rosanna " kissies " kompis skulle vara med. Annars brukar jag inte se på det så väst jätte mycket, men det händer ju då och då.

outfit's

Jag är världens sämsta på att lägga upp ett inlägg på min outfit.
Ska försöka bättra mig på den saken ^^ Men jag tycker att alla andra har mycket finare stil än vad jag har.. Så antar nog att det är därför jag inte lägger upp så mycket outfit's inlägg.

Här kommer gårdagens outfit och dagens.

Gårdagens outfit. En otroligt varm sommardag!
Herregud vad varmt det blev igår. Men det är bara kanon!
Undrar mest hus sommaren kommer bli? hm

Detta är dagens outfit. Kör på mjukisbyxor, haha..
Hittade ingenting som jag ville ha på mig idag och så var jag så himla trött på allting och ja bara allmänt trött för att jag hade sovit förlite så mjukisbyxor passade perfekt idag :)

27e april 2011

Tjenixen!

Har faktiskt inte alls mycket att skriva. Skolan har börjat igen och då gör jag inte så mycket mera om dagen. Men igår lyckades jag cykla en runda med mamma och pappa och sne stannade vi till hos mormor och morfar en stund och pratade lite med dom. Träffade även Nathalie också igår ;D & nyss när jag var ute med hunden mötte jag natha när hon var ute och joggade med Liam.

Jag får också börja ta träningen på allavar nu! herregud har gått för lång tid.. skärpning!

får börja med det igen att jag skriver när det händer något/när jag har hittat på något. För känns ganska så tråkigt att skriva om skolan och vad ska man skriva mer än att det är kul att vara där? och folket är exakt som vanligt :p

back to school

Tillbaka till skolan i morgon, wiho eller vadå? nja... Jag skulle faktiskt vilja vara ledig lite till, dels för att det känns redan som att det är sommarlov i med värmen och sen får jag ångest av att vara inne när det är så fint väder ute och så ska man sitta och plugga? hmm ja får väl se hur det går.


grease

Grease går just nu på tv, men det slutar 19.00.. synd att man inte såg tidigare att den gick på tv, längesedan man såg den.. Sjöng med i en låt som var nyss och jag sjöng lite före så mamma bara:
- hur många gånger har du sett denna?
ja mossan allt för många gånger hahaha..


steeekt

Tjenixen sunshines!

Idag vaknade jag klockan 11.00 vilket var ganska skönt i med jag har vaknat 1 dom andra dagarna ungefär. Jag har legat ute i solen fram tills nu, får kämpa på med brännan. Det har varit helt underbart/härligt väder, men det kunde dock blåsigt en aning mera haha, var nästa helt vindstilla i trädgården så blev ganska så varmt. Mattias har även varit här på besök :) jätte trevligt, var ett tag sen vi sågs. 

Bild sen förra året.
 


20 års festen

Här kommer lite mer bilder från Louise's fest :)





24e april 2011

Vaknade 12.30..
Fyy.. var hemma 03.00 igår men kunde inte somna förens 04.00 sen sov jag i 1 timme och då ringde min bror och frågade ifall jag kunde öppna dörren för han hade glömt sina nycklar.. Ja när jag gick och la mig igen så hörde man hur fåglarna sjöng. Men jag lyckades allt att somna ;D 

Jag har legat ute i solen hela dagen idag, verkligen kärlek på detta väder! Det är så varmt och skönt..
Men när jag låg där ute och solade hörde jag hur ambulansen kom och slog av ljudet ganska nära här vi bor och strax efter kom brandkåren, jag tyckte det var väldigt konstigt i med jag inte hade hört något hända eller så. Men så nyfiken som jag är så gick jag och kollade. Det var en bil som hade kört igenom ett staket in mot dagiset och där var träd och en kontainer såg det ut som. Ville inte stanna där allt för länge i med dom måste göra sitt jobb och sådär och sen kom polisen också.


Louise's 20 års fest

Igår vid 17.00 tiden följde jag med Nathalie hem till hennes föräldrar för att äta lite middag innan vi skulle iväg på fest hos Louise. Det bjöds på lax, potatis, sås, sill, ägg m.m.. Super gott var det i allafall! Tyvärr blev man ju så himla mätt så man orkade inte äta så mycket..

Efter vi hade ätit var det bara till att fixa oss.. Det var maskeradfest, jag skulle vara Marge i Simpsons det blev faktiskt väldigt bra haha..

Här kommer lite bilder sen festen:

Här har vi födelsedags barnet Louise och Pitcher.

Sara

Nathalie & mee! :D

Törringelund

Igår kväll åkte jag och min kusin Rasmus till Törringe för att kolla på Perikles och dansa lite, träffa lite folk.
Det var kanske inte så jätte roligt som det brukar vara att titta på Perikles, men att åka 2 styckna till Törringe funkar inte.. Man måste vara ett litet gäng i alla fall.. 

Sanna kom och hälsade på mig så jag hängde med ut på dansgolvet och dansade med henne och dom hon var där med ;D Men kul hade jag i allafall.

solat - vatten i tvättstugan.

I morse kom små kusinerna hit. Super kul att se dom :D
Efter det skulle resten av familjen ut och köra motorcykel, men jag ville kämpa på min bränna. Så jag låg här hemma och stekte medans som tar sig en fin tur.. Dock började blåsa så det blev lite kallt i luften, men tog bara på mig en tröja och fortsatte att läsa i min bok som jag påbörjade denna veckan.

När jag trodde att jag skulle hänga upp tvätten så var det bara till att ta fram mopp sakerna för att hela tvättstugan var full av vatten.. Skoj! & när jag skulle öppna den ena maskinen så forsade vatten ut ur den så det var bara till att ta fram sakerna igen och torka upp så mycket som möjligt haha..


Ute i det fina vädret! najs..

Bara till att ta fram dom här sakerna så jag fick bort vattnet (y)


Grillkväll

I onsdags var det då man fick säga hejdå till Ida som skulle tillbaka till Stockholm.. Kommer sakna henne jätte mycket! för hade super skoj dom dagarna hon var här nere och när jag också fick vara med haha. Men efter att jag hade sagt hejdå till henne och fixat mig lite så bar det av till Mimmi då det var grillkväll.. I med jag inte mådde helt 100 så tog jag inte med mig något att grilla, men efter ett tag lättade det så fick hamburgare av mimmi.


Fredrik & Mimmi


Tyskland

Nu kan jag äntligen skriva mina inlägg i lugn och ro!
I tisdags åkte Viktor, Simon, Marcus, Ida och jag över till Tyskland för att handla lite dricka och för att Ida aldrig hade varit där. Satt på båten i 4 timmar ungefär - shopen 1 timme - båten igen hem i 4 timmar.. Så hela dagen bestod mest av att sitta på båten. Men kul hade vi.

På kvällen åkte alla hem till Simon för chillfest. Skrattade hur mycket som helst och hade mega skoj!
Fast man mådde som förtjänat dagen efter. Men vad gör man inte för Ida ( det var hennes sista dag nere i skåne )

Simon & Ida

På båten, satt här utanför hela tiden. Gick in & handla när vi blev suga på något :p

påskmiddag

Mormor och morfar kom precis, så ska vi äta lite påskmiddag.
Får se ifall jag hinner blogga ikväll efter Tysklandsresan och grillkvällen igår kväll + att jag var inne i Trelleborg idag. Men men tycker inte att dom ska behöva vänta mer på mig, så nu ska jag ner att äta.

Har i allafall lagt in bilderna på datan ;) så lite framåt har jag kommit, men datan och även klyddat lite idag.

tyskland

Var i Tyskland igår med Marcus, Simon, Viktor och Ida för att handla lite dricka.
Var svårt att komma upp så tidigt på morgonen 05.30.. usch!
Men det gick, sov på båten som tog 4 timmar för att komma över till Tyskland.
På kvällen blev det chillfest hos Simon. 

Men nu ska jag på grillfest så skriver mer sen och jag kommer att lägga in lite bilder :)

solat hela dagen.

vilket under under underbart väder det är ute!
Har legat ute och solat hela dagen från 11.00 till 15.30 ungefär. Så härligt! Inte ett ändaste moln på hela himlen och solen steker på. Passade på att äta glass ute också för första gången i år haha.

Idag blir det även grillat till middag, underbart!!

mums!


Började på att läsa denna boken idag. Har redan läst 60 sidor i den.
Det är en sann berättelse, handlar om en tjej som åkte till London för att jobba som träffade kompisar där.. En kväll när dom var ute skulle dom ta ett nattdopp dom andra hoppade i innan henne men hoppade med bennen först och Nina dök och bröt nacken och blev förlamad från halsen och neråt. Det är hon själv som har skrivit boken.

Lite skillnad har det ändå blivit idag (y)


solar

Vaknade för 2 timmar sen & sedan dess har jag legat ute och solat och åt frukosten ute!! Första gången iår.. Jag tänkte bara gå in och ta en liten pause i med vårsolen är så himla skarp, men jag ska ut och sola igen absolut :D Har börjat få en ganska stor skillnad - det gillar jag!!

hos moster

Gick ner till moster vid 19.00 tiden, tog en liten fika.. Kaffe och glass. Snackade om allting som vi brukar göra. Mamma och pappa gick hem efter 1 o halv timmes tid men jag stannade kvar tills 22.30 alltså efter BB var slut, var tvungen att se det med dom.. haha Fick en skjorta av moster, mycket snällt och den var jätte fin! :D ( bild kommer i morgon )

Nu börjar jag få ont lite i magen känns det som :( buhu.. Så nu ska jag gå nattrundan med hunden och sedan ta en iprem innan jag går och lägger mig i sängen!

17e april 2011

Tjabba!

Vaknade 12.30 av att någon ringde på dörren, men öppnade jag? nejdå jag låg kvar i sängen haha..
Jag trodde att klockan var typ 10.00, så jag tänkte - vem fan ringer på dörren nu!!  

Underbart fint väder är det idag, passade på att sola lite med maxad musik från stereon.
Men för tillfället blev det lite mycket moln för att ligga ute och sola så då passar jag på att laga lite middag.

håret

Tänkte att jag skulle visa några mer bilder på håret.
Dom förra var kanske inte dom bästa.



rally

I morse när jag vaknade tänkte mamma åka till skogen för att titta på rally, jag ville självklart hänga med så passade på att ta några bilder. Vi träffade mormor & morfar där så gick runt med dom hela tiden och sen passade vi även på att ta en fika i skogen också. Vi var ute i ungefär 3-4 timmar, jätte härligt!

Tog ungefär 180 bilder, men dessa blev bäst så lägger bara ut dom här :)

kära morfar ;D




före & efter

Igår efter skolan åkte jag till Trelleborg för att färga håret och klippa mig. Emil var så snäll så han väntade den tiden jag var där. Sen åkte jag till Svedala till min kusin för att titta på fotboll Malmö FF - Djurgården. Malmö vann 1-0. Lite senare på kvällen fick jag tyvärr ringa min moster så hon kom och hämtade, fick så ont i huvudet så jag spydde när jag kom hem. örk!

Men här kommer bilder på mitt hår =)

Före

Efter

Efter


14e April 2011

Igår kom Ida ner till skåne från Stockholm. Super kul, dock är hon nere för att träffa min bror och andra men jag passar såklart på att prata med henne när han gör annat ^^ haha..
Igår kväll åkte vi 3 ut till mormor & morfar för att testa hennes skånska kunskaper ( mormor & morfar pratar gansa så bred skånska ) så vi ville se om hon förstod vad dom sa ;) men dom höll ju sig så himla mycket!! hahah.. jätte kul var det i allafall..

Just nu sitter jag själv här hemma och har precis gjort popcorn, så nu ska jag se vad som går på tvn :)


nytt bloggnamn

vill ha nytt blogg namn, cathrin.blogg.se eller kathy.blogg.se ?
vilket tycker ni, eller har ni eget tips? ;D kom gärna med förslag.

muusik

Har inte så mycket för mig idag så går igenom lite musik.



Svenska

Tjabba allihopa!

Ställde klockan igår kväll på 06.30, men vaknade jag då? nejdå var så trött så jag låg kvar i sängen och somnade om i 20 minuter och dom sista 10 minuter låg jag och snosade. Gud vad jag fick stressa sen, skulle äta en bra frukost, duscha, hitta kläder, fixa mig ( sätta upp håret ) på bara 30 minuter. Men jag hanns faktiskt med bussen blev lite chockad haha.   

Just nu sitter jag inne på svenskan, har precis skrivit klart min framtidsvision om när jag är artist om 10 år haha.. Den drömmer kommer nog inte att gå i uppfyllelse men kom inte på något annat. 
Har väldigt ont i magen idag :/ så får se ifall jag stannar hela skoldagen eller vad jag gör.

11e april 2011 - kvällen

Ungefär 20 minuter efter jag hade ätit den goda kycklingsalladen blev jag uttråkad så jag ringde mormor och frågade om dom var hemma. Som tur var så var dom det :D Så jag gick ut till dom med hunden, vilket är ungefär 3-4 kilometer. Jätte skönt var det i med det var så pass fint väder också :D

Tog även några få bilder.






Denna sista bilden var inte alls bra haha..
Det såg mycket bättre ut i kameran " råddjuren såg mycket nämre ut "  

kycklingsallad

Igår efter powerwalken gjorde jag kycklingsallad med vitlöksås.. mums!
Kycklingen kan se lite röd ut på bilden, men det var den inte i verkligheten.

powerwalk

Jätte fint väder ute, så blir att ta med hunden ut när jag ska gå en powerwalk runda, så kommer hon också ut lite.
När jag kommer in igen så ska jag göra kycklingsallad.


kalaset igår.

Här kommer lite bilder från kalaset igår.. Dock bara när vi sitter och äter hahah. Trevligt!


kalas

Då var det dags att åka på kalas.
Chamilla fyller 23 år + att hon ska visa runt där hon bor. Ska bli super spännande och kul.
Jag kommer att åka dit där med mormor & morfar, mysigt! :D

Bilder på tatueringen

Här kommer några bilder på tatueringen som jag gjorde igår.



1 tatuering avklarad!!

Då har jag gjort min första tatuering nu då :D super najs!
Själv tyckte jag att det inte gjorde så ont. Trodde att det skulle göra 1000 gånger undare :o Får se om det kommer upp en bild på det idag för just nu har jag sådant plast på och vet inte riktigt när jag får ta av det, men det ska jag höra med min bror som kommer hem vid 19.00 tiden. Så kanske kommer upp en bild redan ikväll ;)

Jag är riktigt nöjd med den! och dom på studion, herregud vad härliga människor.. Man skrattade hela tiden dock fick jag le när jag tatuerades men i vissa tillfällen kunde jag inte hålla mig men det märkte Jack på något vis så han slutade tatuera hahaha..

8e April 2011 - Malmö

Tjabba Tjabba!

Vaknade 10.30 pratade lite med min bror om tips om tatuering innan han gick till jobbet. Eller ja jag frågade om man skulle äta mycket innan och ifall man skulle ha någonting med sig. Så har ätit en ordentlig frukost nu och ska ha cola med mig.
Men innan jag åker in till Malmö åker jag in om Trelleborg och möta upp Fidelie som ska följa med mig. Vi kommer att fika innan också så därför åker vi in vid 13.00 tiden. Kommer även att möta upp Saga som ska följa med.

16.00 då gäller det! Då är det min tur att tatuera mig... Är inte riktigt nervös än, men det kommer kan jag lova!


tatuering

i morgon i morgon i morgon!!!

I morgon gör jag mig första tatuering och jag är sjuuuuukt nervös!!!
Saga & Fidelie ska följa med mig.

ungefär såhär kommer den att se ut.
Fast jag ska inte ha allt på en linje utan att det kommer vara:
you´ve got to lose 
to know how to win
  
men jag ska ha den stilen på texten som är på bilden


Cancerfonden

samlar in till Cancerfonden, kopiera gärna till status:
SMS:a BESEGRA 4702 till 72988 för att skänka 50 kr till HELENAS  ( min kära lärare ) insamling TILL CANCERFONDEN Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan.
Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 4702 Johan Ek ..

Skulle vara evigt tacksam ifall ni skulle vilja hjälpa till och skänka en liten peng till min kära lärare som har nyligen fått reda på att hon har bröstcancer.

Tv

Sen jag kom hem har jag legat och latat mig i soffan och tittat på tv.
Har varit så otroligt trött idag, somnade på bussen när jag skulle hem så jag höll på att missa hållplatsen jag skulle hoppa av på haha. Lyckat! Men nu ska jag fortsätta titta på tv är ju The Hills & sen får jag ta och plugga lite..

färga håret

Vill färga mitt hår så himla mycket!!!!!!
MEN var ska jag få dom pengarna ifrån!? -.-

I allafall när jag får pengar
så ska jag färga mitt hår såhär som Audrina i The Hills.

Top Model

Nyss kommit hem från skolan, såå skönt!
Sitter och tittar på top model och sen drömmer man sig bort och vill se ut som dom, eller ja drömmer gör jag inte för jag vill se ut så men inte så riktigt pin smal som dom är, men ungefär. Men vad gör jag!? jo jag sitter och kränger i mig chips & gräddbulle!! haha Lycka till att se ut så som dom ^^


Tog bara en bild från google.

Framtidsvision

Sitter just nu inne på svenskan och skriver en framtidsvision. Ja vad ska jag vara om 10 år? hur ska jag veta det. Men jag har alltid drömt om att jag skulle bli modell eller bli sångare. hm vilket av det ska jag välja? Ja om man är sångare så måste man ta bilder till sitt omslag och då är man typ en modell haha och är man en modell kan man inte sjunga? ;s hm... Lycka till och skriva 1 A4 sida på 30 minuter när jag inte vet vad jag ska skriva om.. 

fixat i mitt rum.

Hyllan som vi har hängt upp har legat under min säng nu i 2 år, tyckte verkligen att det var på tiden att den kom upp haha.. Känns så skönt, rensat i gaderoben också.. wiho byebye kläder. Dock har jag 1 bikini som jag inte vill slänga, den är verkligen jätte fin. Tycker jag, men den är förliten för mig. Har bara använt den 2 gånger.

Här kommer i allafall bilden på hyllan som har kommit upp.
Inte den bästa men den får funka :)  
Dock ser det lite stökigt ut, men jag vet inte var jag ska ha alla små saker!!!
Och spegeln ser ut som att den verkligen inte passar in haha.




plugg plugg

Dags att plugga lite, har prov i morgon i religion " Islam ". Tur är har jag läst igenom prappret lite innan, ungefär 3 gånger så lite har fastnat i huvudet. Men ändå en hel del kvar att lära sig. Så det är bara till att börja plugga. Sen får jag ta tag i svenskan också, hemtenta uppgift.




Trelleborg

Igår - Åkte först hem till mormor & morfar igen, men denna gången följde mamma & pappa också med. Ungefär efter 1 timme vi hade varit där åkte jag hem till Andy och Emma. Mötte dom på stationen och sedan gick vi och handlade chips och dippa. Mycket gott! Tack så mycket för igår :)


Idag - Vaknade lite efter 12.00 efter att jag hade somnat om 4 gånger sen klockan 08.00.. usch! Men vid 13.00 tiden åkte jag med mamma & pappa till Trelleborg för att handla lite mat. Kunde inte titta på tv eller någonting i med min bror låg och sov i soffan, så det var lika bra att åka med haha.

träning

Var på träning i morse klockan 11.00 - 12.00 i Svedala.
Hon gjorde några missar idag igen, vi fick göra mer än vad vi skulle.. Vi har nämligen ändrat om i programet i med det blev så mycket ben övningar, så har hon inte renskrivit det så det är lite klyddigt haha. 
Men hon har lovat att renskriva det till nästa gång! får se om hon har gjort det eller inte ;)
Gött träningspass ändå!

outfit


Min outfit igår.

1e April 2011

Tjenixen!

Igår när jag vaknade och hade fixat mig gick jag direkt hem till Nathalie där hon, Vivi & Lizette med sin bebis Towa väntade på mig, gud så sööt hon var! och så liten!! bara 1 månad. Vi tog en mycket god fika men dom hade redan börjat med fikandet i med jag drog ut på tiden lite hehe ^^
Efter fikandet och att vi hade suttit ner och pratat en stund gick vi ut en runda.

Senare på dagen/kvällen gick Nathalie och jag hem till min kusin Rasmus. Vid 21.00 tiden körde han mig till mormor & morfar efter så ska det låta, brolle är ju bara för bra. Men det var även Linda också. Jag kom inte ifrån mormor och morfar förens klockan var 02.30..  

Liam

Liam

Liam & Jag

Nathalie & Liam


RSS 2.0