31 oktober 2010

Heeeeeey allihopa!

Idag har inte alls hänt mycket , vaknade vid 12.00 tiden.
Har alla ställt om klockan förresten? 

Har då som sagt inte hänt så mycket idag så jag tog några ego bilder just bara för att fördriva tiden lite.. Ville göra så mycker men orkade man göra det?  nej det gjorde man ju då inte..  
Kände att jag ville ut och fota lite också men det gjorde jag aldrig , har i allafall tränat! och det kan jag ju vara lite stolt över hahah.



fest

Igår var det först stan och sen efter nån timme fick vi köra brossan till en fest för hans bil startande inte.
Efter det blev det paj hemma hos mormor med moster.
Sen drog jag till Skurup för att festa , blev ändå en lyckad kväll.


new things

Igår åkte mamma , pappa och min brors gudföräldrar in till stan just för att hitta ett par nya skor till mig. Vi hittade det så småningom men i min storlek " 38 " var exakt ALLA skor slut i hela malmö , skulle man få tag i dom i den storleken fick man åka till Lund. Men jag tog storlek 39 och köpte en sula och la i så passade dom perfekt ;)

Köpte även vantar och en t-shirt.

new things

Tjabba bloggen , alla läsare!

Har varit fullt upp hela helgen så har inte hunnit skriva här. Kan heller inte göra mobilblogg ;s vet inte varför för annars hade jag självklart gjort de!
Som tack på JC fick jag välja vilka jeans jag ville och likadant fast med en tröja. Jag blev super shockad , men även jätteglad!

Jeans , Crocker pep skinny.


buhu!

I morgon är det sista dagen på praktiken.. 
Vill faktiskt helt ärligt inte tillbaka till skolan för jag trivs så otroligt bra där, dom har stärkt mitt självförtroende något så grymt , dom har fått mig att känna att jag faktiskt betyder något. Cheften pratade inte med mig idag men vi skulle ta det i morgon i med det är sista dagen.

Ursäkta den kära putmunnen haha , men dom andra bilderna blev suddiga.


gryningspyromanen

Då är gryningspyromanen igång igen. Denna gången brände han ner Möllan i Skirvarp ( skåne ) Hur mycket ska den här människan förstöra innan han sätts in i fängelse? Alla vet att de är han " även polisen " men ändå kan dom inte fängsla honom för dom har inga bevis...

Tycker detta är så sorligt! att Nils Holgersson gården brände ner och inte byggs upp igen , de gården har ändå en stor betydelse till och med en film som har med den gården att göra.


Tog bara en bild från google när man sökte på gryningspyromanen.

fast and the furious

SItter i min ensamhet och tittar på fast and the furious och äter popcorn. Dom andra i familjen gick och la sig i med dom ska upp tidigare än mig. Sova ska jag med göra så fort filmen är slut.

I morgon blir det praktik och chefen ska prata med mig om det fanns tid till det , hoppas hon har det! Var ju sjuk sist hon och jag skulle prata!


27 oktober 2010

Heeey allihopa!
Allt bra med er? Har ni haft en bra dag?

Jag behövde inte stressa eller någonting imorse fast jag låg och drog mig i 10 minuter i sängen , orkade inte äta så mycket i med jag knappt ätit nu när jag har varit sjuk. Men kan även vara att jag bestämde mig kvällen innan vad jag skulle ha på mig? Iallafall byxorna. " det är ett stort steg för mig " haha.

Tråkigt kallt väder idag , börjar bli mörkt redan vid 16.00 tiden - helt sjukt! Det har regnat och blåst ganska mycket idag ( vad jag har sett ifrån butiken ). I med alla löv blåser in i butiken.  

Det är ju super kul att folk som man känner kommer till praktiken , men kan dom hälsa? nej det kan dom inte.. Dom tittar bara på mig precis som att jag är korkad eller något och sen går dom.


sova

Nu blir det att sova lite , vilket har gjort hela dagen känns det som haha.
Men i morgon blir det äntligen praktiken igen :D:D happyface! Älskar verkligen min praktik!
Hörde innan idag på nyheterna att ett regnoväder är på väg in och det kan man bara bua för , sol ska det vara!

aja nu ska jag ut med hunden och sen lägga mig i sängen!
Hoppas ni får en bra morgon dag , skriver så fort jag kan.



ny köpt

Förra veckan så köpte jag en själ blev kär i den direkt när jag såg den. Självklart var det inne på praktiken så jag hände undan den så ingen annan skulle köpa den haha. Men vi hade ju såklart fler av den :p  


Kostade 75 kr inne på JC men dom hade sängt priset på den ,
skulle gentligen kostat 129 kr.

Stan - Nathalie & Liam

Åkte in till stan för att få min kamera av Josse hon hade då Martina med sig. Åt lite på Burger King också , jag skulle egentligen bara få kameran sen åka hem igen men min buss körde när deras tåg kom in.

Nathalie och lilla Liam kom till fritidsgården vid 17.00 tiden. Ann tyckte han var så super fin , söt allt det dära en liten bebis är ;) Innan idag följde jag Nathalie till Familje center jag som har bott här i hela mitt liv visste inte ens var det låg haha. Men det är sjukt svårt att komma ihåg gator jag kommer bara ihåg vad som finns på gatan :p haha.


Han är såå söt när han gör pussmun!

fota lite

Gick nyss ut i trädgården för att se om jag kunde ta någon bild och där blev faktiskt 1 bra tyckte jag så den kommer upp här nedan. Ska snart gå till affären och lägga på ett brev , men måste först köpa ett frimärke! Någon som har någon aning om vad det kostar? Har för mig att det är 6 kr eller något sådant.


hemma idag igen

Tjenixen allihopa.
Hoppas att allt är bra med er?

Själv fick jag stanna hemma idag igen i med min hals gör fortfarande ont. Vilket suger ganska mycket för jag vill verkligen till praktiken. Men jag får vara kvar här hemma och plugga lite till och dricka Te , det kan heller aldrig vara fel. Ska jobba vidare med mitt reportage om självmord hade jag tänkt och sen när det är klart så ska jag ut i de fina vädret!!!


Milkshake

Nu ska min bror göra lite milkshake till mig i med han gör den bästa!
Och ja det är glass och inget annat , vet att folk lätt misstolkar!
måste ju få i mig något mer än bara mina mentos och vatten haha.

Hoppas på att det blir praktik i morgon! Undra vad jag gick miste om idag :(
Jo att chefen skulle prata med mig , hoppas hon gör det i morgon istället. 

25 oktober 2010

Idag har jag bara legat i sängen , feber är borta ÄNTLIGEN men jag har fortfarande ont i halsen , buhu!
Något tips så det onda i halsen går bort?
Har iallafall kunnat äta lite mentos och drickit lite vatten bättre att försöka få i sig lite än ingenting alls :)

Men nu ska jag ta på mig jacka , mössa , vantar , halsduk och bege mig ut på en runda med hunden. Sen blir det att krypa ner i sängen igen , vill verkligen till praktiken i mogron!




reportage " självmord "

Ja rubriken säger det mesta - jag skriver ett reportage om självmord!
Tycker det är så hemskt och jag tycker att det är väldigt intressant. Vad nu det intressanta är med detta! Har ni något tips om någon fråga jag kan ställa eller skriva så får ni gärna skriva en liten kommentar och säga vad ni tycker. Vill liksom få reda på varför dom flesta tar självmord ,

- blir dom mobbade i skolan?
- har dom problem där hemma?
- tycker ni att det är egoistiskt att ta sitt liv?

vad jag har läst än så länge så är det 5 svenskar som tar självmord varje dag och trots att det är fler tjejer som vill ta sitt liv så är det fler killar som dör.

aja nu ska jag plugga vidare och försöka bli frisk!

22 - 23 - 24 oktober 2010

Efter praktiken i fredags åkte jag till Ängelholm för att träffa Josephina. När jag kom dit där så blev det Tacos till middag och kolla på idol senare på kvällen tittade vi på film. Glömde totalt att kolla på vem som åkte ut ur idol.

På lördagen den 23 så skulle vi först  vara hos hennes farmor för hon fyllde 83 år? har för mig att det var de. Hon skulle ha tantorna där på dagen och äta mat , dricka kaffe!  Herregud vad folk kan äta! dom åt från 13.00 - 18.00 om inte mera. Efter det åkte vi hem till Olivia på tjejmiddag dock var det denna kvällen jag fick feber så ursäkta om jag var tråkig haha. Men sen gick vi till en privat fest men där var tråkigt så vi gick igen. Eller rättare sagt en kille ville slå oss så därför vi gick.

Igår gjorde vi inte alls mycket , latade oss för det mesta och låg inne i sängen om vi inte la där så var vi i soffan haha ( var otroligt trötta ) När jag skulle åka tåg hem så höll jag på att somna på tåget och bussen , men jag gjorde det aldrig konstigt nog.


Josse

feber

Tjabba bloggen!
Hur är det med er?

Uräskta för den hemskt dåliga uppdateringen , men det ända jag kan säga att Ängelholm är ett äventyr! ( berättar mera sen )
Det jag tänkte säga nu är att jag har feber har haft det sen i lördags och ont i halsen så jag knappt kan äta något , får ta mus tuggor haha. Men hellre de än att inte äta något alls.

Tänkte även berätta att min kamera är hemma hos Josse , så glömsk som jag är. Tar allt som är mitt i hennes väska förutom kameran! Så bilderna kommer upp när jag får den :)




kvällen 21 oktober

Denna kvällen har varit super rolig kunde helt enkelt inte bli bättre.
Att sitta ner och titta på film med sin bror är inte ofta jag gör det och de gjorde vi idag. Sjunger till Kiss och låten fanta och rosé haha mamma tror nog vi var/är helt galna. Men det är så vi är , gillar att bjuda på oss!

I morgon åker jag till Ängelholm och kommer troligtvis vara där hela helgen så kan bli seg med uppdateringen.

skottlossning i malmö

Ja som ni flesta kanske vet eller har hört på nyheterna så skjuts det ganska mycket inne i malmö och här är dom ställena som det sjukt mest på.



21 oktober 2010

Vilken dag!

Praktiken var super rolig som vanligt. När jag kom hem tittade jag och min bror på en film , det var faktiskt väldigt bra. Kommer dock inte ihåg vad den heter haha men det ska jag ta redan på , det var i alla fall med Tom Crusie ( stavning ) Sen har mamma , jag och min bror druckit varm oboy med grädde , kan passa nu i denna kalla höst.

Har regnat / snöat idag igen..

Vet i fassen vad jag gör med huvudet haha. men ni får tåla de! ;)

20 oktober 2010

Tjabba allihopa!
Hoppas allt är bra med er?

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Har möblerat om lite , stylat lite , packa upp kläder antingen som ska fyllas på eller helt nytt! super kul för då ser man allt det nya som kommer in och om man ska köpa de hehe. Sen har jag fått märka kläder som ska ut på rean så passa på att komma in om och titta ( halva priset på smycken , vissa kill/tjej kläder ) Och dom är faktiskt jätte fina! Tröjorna kostar 59 kr för tjejerna.


polisen i byn

När jag kom till hållplatsen med bussen där jag skulle hoppa av så fick vi köra till sidan i med det kom en ambulans men blåljusen på. Så tittade jag lite längre fram så stod där två polisbilar.. och 3 poliser förhörde 2 personer ut mot vägen. En kille på 10 - 12 år sa att det hade varit bråk i en av lägenheterna sidan om honom och en skadades allvarligt och fick åka iväg till sjukhuset.





vilket väder!

När jag skulle gå ut med hunden nu ikväll så fick jag ta på mig gummistövlar och regnjacka , herregud vad det regnade! Kallt och eländigt är det så ska det regna också! Nu blir det att lägga in mer ved i spisen och ta en kopp vamt te , sätta gång en bra film och lägga sig under filten.




19 oktober 2010

Igår innan jag skulle gå och lägga mig så läste jag boken som jag köpte. Ja 53 sidor direkt fick ångest när jag blev så trött och inte kunde hålla ögonen öppna mera för boken var så bra. Men sova ska man också göra.
( boken som jag läser är Jessica Andersson - när kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var )

Idag kom det över tråkiga regn vädret tillbaka :( usch för det!
Praktiken gick super bra idag med , fick lägga rätt alla jeans i storleksordning vilket var ganska jobbigt i med dom väger så himla mycket. Men det ska ju göras. Emil skulle försöka skrämma mig när jag hängde rätt några tröjor men jag vände mig om precis innan hehe ;)

Träffade även Pernilla nu på vägen hem har inte träffat henne på 8 månader ungefär så vi hade mycket att prata om.


fika med nathalie och hennes mamma

Idag på praktiken dök Nathalie och hennes mamma upp självklart var lilla Liam också med! Då gick jag på lunch i 1 timme i med jag hade väntat på dom så vi kunde äta tillsammans. Vi gick till ett mysigt fika ställe och hennes mamma var så snäll och bjöd oss på det , tackar så mycket det var riktigt gott! :D

Vi åt bulle , drack varm oboy med marsmhallow ( stavning ) , chokladsås och grädde! får säga att den var så himla god. Det blev även en super god kaka också. Rätt konstigt att jag och Nathalie tänkte ta samma kaka haha.


Kakan som vi åt.

lilla Liam.


Musik

Lyssna och sprid vidare!

http://www.youtube.com/watch?v=BOpFab4zKgc

Jay Smith

Har lyssnar på denna låten nu 100 gånger om och om igen! man kan bara älska den..
Vem tycker ni är bäst i idol?


tränat

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig , först gick jag och mamma 30 minuter i Albäckskogen. När vi kom hem så städade jag hela huset efter det så tog jag hunden och gick ut en lång runda på 1 timme man kan ju inte sitta inne när det har varit så fint väder! fick ångest varje gång jag tittade ut och jag satt vid datan. Så till slut fick jag loss mig från soffan så jag verkligen gick ut en runda.

Och nu vill jag bara ut och springa en runda också! mycket energi idag , men det tycker vi om ( händer inte alls ofta ) haha. Men det ska vi ända på! ska nog faktiskt ta på mig skrona och springa en runda nu med detsamma faktiskt ;)


Nya byxor och en bok

Varit inne i stan med mamma jag köpte nya jeans och en bok.

Boken köpte jag på Ica maxi
för 69kr



Jeansen köpte jag på JC
för 299kr.



Stan

Kom till stan vid 10.30 tiden för att handla mina jeans på JC man får ju 100 kr rabatt på alla jeans där om man är medlem men det erbjudandet eller vad man ska kalla det slutar dom med idag. Så då passade jag på att köpa mina jeans nu istället för att vänta till studiebidraget har kommit.

Men vi var ju lite tidiga affärerna öppnade 12.00 så vi körde ut på Ica maxi och handlade där och sen gick vi en liten runda i Albäckskogen , riktigt härligt i detta vädret! Mötte även Maria från jobb och hennes kille där som var ute och gick med deras hund.

bild på mina jeans kommer i nästa inlägg.


Snogeholm

Har varit i Snogeholm hela dagen idag med mamma och pappa , hälsade på mormor och morfar som campade där. Vi satt ute och åt lite smörgåstårta och kakor sen tog vi på oss lite till och gick en runda inne i skogen. Var 22 grader vid ett tillfälle idag annars har det legat runt 20 grader.

När vi var ute och fick så såg vi en ekorre , tur var hade jag kameran med mig hehe. Har varit riktigt härligt väder idag som sagt och gud vad fin skogen är när solen står på , blader håller på att byta färg och himlen är helt underbar blå!


Ekorre

Visst är det fint!?

hos nathalie

Igår efter praktiken cyklade jag hem till Nathalie så lagade vi lite mat och jag skulle då få se lilla Liam som bara var 2 dagar gammal. Vi tittade även på idol ,
vem tycker ni är bäst?  själv tycker jag att Jay och Geir är bäst.


Liam och jag

Liam , 2 dagar gammal.

Nathalie och hennes lilla bebis :D

14 oktober 2010

Hade super roligt på praktiken idag!
Finns nog inte så mycket att säga mer än att det var en väldigt lugn dag. Så vi ändrade om lite vid smyckena och vissa kläder och även inne på rean där vissa kläder kostar från 199 och neråt.

Har precis varit på kalas i Svedala hos min gudmor som fyllde år , blev lite tårta och kakor. Dock var det bara vi som var där så det var kanske lite tråkigt men dom andra hade varit där underdagen så det var väl tur de.

Fick nya bilder på Liam idag av Nathalie så dom kommer här nedan.


Liam

Liam


Skolfoto

Idag kom skolfoto vilket jag helt hade glömt bort att vi hade tagit nästan haha. Alla andra satans år har jag nästan gråtit hur fula bilderna blev. När alla andra byta foto med varandra tittade jag bara på mina och la ner dom igen och slängde dom när jag kom hem.

Men så var det inte iår , jag blev faktiskt väldigt glad för denna gången blev jag faktiskt nöjd.

Liam ( nathalies bebis )


tog bilden från hennes facebook. Hoppas det var okej med dig <3
Säg till annars :)


bebis

Idag fick Nathalie sin bebis det var beräknat till den 15 men nu kom lilla bebisen den 13 istället. Ändå helt otroligt att dom kan gissa på ett datum så nära. Fick ett sms av henne 07.20 att verkarna var med 4 1/2 minut sen 11.38 gick vattnet så då var det bara till att köra till sjukhuset , lilla Liam föddes klockan 14.11 mer kommer jag inte berätta för det vill nog Nathalie göra i med det är hennes bebis.

Fick i allafall fråga dom på praktiken idag om det var okej om jag kollade mobilen i med hennes verkar var så nära inpå och det var helt okej bara jag gick ut på lagret så inte kunderna såg att jag stod där med mobilen. S¨å klart med dom också informerade haha Nina fick även se bilden som jag fick av Nathalie och det ända hon fick ut var; aww gud vad söt den är aww , nä var gullig.  

mer kommer jag inte skriva idag , tyvärr kan jag inte lägga in bilden på bebisen i heller.

outfit

Dagens outfit.

JC

Nu idag fick jag packa upp nya varor som vi fått.
Där var bland annat 4 olika klänningar , faktiskt kanska snygga och dom kostar ungefär 300 kr ( kollade inte så noga ) Kom även nya halsdukar 149 kr och mössa för 99kr.

Idag fick jag även hjälpa Jakob i skylt fönstret , i med det är nytt tema nu ( höst tema ). Så roligt det var! herregud haha. Ena gången höll han på att trilla och dra ner allting , tur var så gick det inte riktigt så långt. Men trilla gjorde han.


med nathalie

Vid 18.00 tiden gick jag ut för att träffa Nathalie , vi pratade väldigt mycket och spelade Skipo lite. Senare kom Vivi och ville träffa Nathalie i med hon snart får sin bebis.
Det var riktigt kallt ute i går kväll , fröst som f*n. Vi hade kanske varit ute i 1 timme och jag hade ingen känsel i mina fötter. Visst Converse är väl kanske inte så himla jätte bra skor när det är kallt ute haha.


me när vi satt ute och pratade.

Nathalie ( när vi väntar på jeff - hennes kille )

Fick låna nathalie vantar lite , men så klart kom dom just då haha.


11 oktober 2010

Tjabba
Hann tyvärr inte blogga igår , först var det praktik och på kvällen träffade jag nathalie.
Hoppas allt är bra med er?

Igår fick jag sputtsa speglarna som varje morgon men det tar inte alls långt tid så. Sen fick jag packa upp nya kläder 2 lådor har jag för mig att det var. Det var en väldigt lugn måndag men dom hade haft fullt upp att göra på helgen. Maria gick igenom lite Jeans med mig så jag kan lite när kunderna frågar mig. För nu är det ( oh det vet inte jag kan du fråga någon annan ) känner mig faktiskt lite otrevlig men man kan inte veta allt. Dessutom har jag bara varit där i 1 vecka 2 dagar.


Dagens outfit.

cykeltur i söndags

Cyklade ju hem till mormor och morfar i söndags , egentligen bara för att pappa och morfar skulle titta på formel1 tillsammans. Men dom tog fel på tiden så dom gick in när det var slut ;) haha...

Cyklade förbi där vi brukade åka skridskor på vintern , så jag passade på att ta en bild.


Gossip Girl

Jadå! äntligen har gossip girl börjat igen..
Kan inte tänka att jag kommer ihåg vad som har hänt tidigare i serien i med det var ett ganska bra tag sen som det gick på tv. jag fick cyklade hem till mormor för att titta på det för att vår box här hemma gick sönder igår , riktigt tråkigt för nu har vi bara 1 - 4 och barnkanalen haha. Men det kan nog bli kul eller något.


outfit

Dagens outfit


Nu blir det att cykla ut till mormor & morfar med pappa. Fortfarande super fint väder men dock har det ju blivit kallar , men strunt i det finns ju halsduk! :D


Svedala

Stack till Svedala idag , har varit super fint väder till och med 20 grader ute! härligt.
Istället för att sitta inne och vänta på att pappa skulle bli klar så tog jag hunden och gick en runda , sen när jag kom tillbaka så var fikan klar. Kunde det blir mer perfekt?


jag och hunden , när mamma är inne och handlar.

lite tidsfördriv.

10-10-10

Idag är det kanske en helt vanligt dag förutom dagens datum för idag är det 10-10-10.

tv boxen gick sönder igår så nu har vi bara 1-4 och 5 som är barnkanalen, super roligt (y)
Fast det är ju ändå tur att vi har 4an.
Idag ska jag åka till Svedala och äta middag där hos min brors gudföräldrar , kommer vara där hela dagen för pappa ska hjälpa till med deras uterum.

film

Oftast när jag kollar på en film så när man har sett halva filmer så kommer jag på att jag har sett den innan haha. så Himla bra! Det gjorde jag då nu med P.S i love you , jag visste själv att jag ALDRIG hade sett den men jo vad händer? när hon åkte till irland och satt där och åt med den killen så kom jag på att jag hade sett den innan (y) 

Aja nu ska jag faktiskt gå och lägga mig , ska även prata med mamma för jag vill tattuera mig.


P.S i love you

Sitter just nu bänkad framför tvn för att se P.S i love you. Har då själv aldrig sett den men alla tycker den är super bra så får se vad jag tycker då :) än så länge har den faktiskt varit bra.


Stan

Åkte till stan med brossa , Dennis och Fidelie vid 12.00 tiden idag för kära broren skulle tattuera sig och vi skulle vara stöd men så mycket stöd var det kanske inte? haha.  Aja vid 15.30 stack vi och handlade en fika men tyvärr stängde dom redan klockan 16.00 så vi fick ta med oss fikan men det gjorde inte så mycket för vi satte oss vid kanalen och åt , jätte mysigt! Vädret idag har ju varit helt kanon fint.

Har varit en sjukt trevlig dag , blir nog säkert att jag tattuerar mig snart också ;)


Brossans tattuering.

Fidelie!

idol?

Va e detta!
Sassa åker ut från idol och Linda stannar kvar! läste dom rösterna rätt eller? herregud.
Det var verkligen inte rätt tycker jag , helt fel! Sassa skulle blivit kvar hon är mycket bättre.


varma mackor

När jag kom hem så gjorde pappa varma mackor som vi egentligen skulle äta när mamma kom hem men riktigt så blev det ju inte ;) haha
 

med nathalie

nu är det bara en hel vecka kvar tills nathalie ska få sin bebis och vi alla längtar jätte mycket ( vilket hon också gör ) haha. Vi gick till fritidsgården vid 19.00 tiden och har varit där fram tills nu , dom flesta ungdomarna var där och vi alla åt godis och tittar på idol tillsammans  - härligt att man kan göra sådant tillsammans! 
Vi spelade Skipo innan idol och jag VANN för en gång skull!!!


Ny köpt

Blir ett lite snabbt inlägg för jag ska iväg och träffa Nathalie nu.
Köpte denna tröjan idag.
JC - 199 kr.


8 oktober 2010

Tjabba
Allt bra med er?

Igår kväll hade jag riktigt svårt för att sova , tänkte gå och lägga mig vid 23.00 tiden och det gjorde jag till viss del men jag somnade inte för ens 01.00 tiden och det var riktigt svårt att komma upp i morse. Var sen till bussen idag så knöt aldrig mina skor innan jag cyklade till busshållplatsen ( vilket jag aldrig burkar göra ) men denna gången åkte snöret in i hjulet så det kunde gått åt skogen , tur var så gjorde det inte det.

Fick larma av lite kläder idag och packa upp ännu mera , lite nytt och lite som skulle fyllas på. Köpte faktiskt en tröja där idag.

Nu är detta en riktigt dålig bild , men en bättre kommer lite senare.


outfit

Dagens outfit.



On Stage

Då var biljetterna äntligen beställda , den 3 December kommer jag befinna mig i Malmö Arena och titta på On Stage med familjen. Kommer bli sjukt roligt , det kommer bla vara Queen tema.


lite fler bilden sen i fredags.

Här kommer 2 nya bilder som togs i fredags i Ängelholm när jag var där och träffade Josephina.



jao en liten ego bild


7 oktober 2010

Tjabba!

Idag var jag riktigt seg i morse , men som tur var så blev jag mycket piggare när jag pratade med Emil hela bussresan som tog hela 20 minuter. Vi har alltid något att säga till varandra när vi ringer , skönt att man kan prata med någon så mycket fast jag knappt känner honom haha. Annars brukar det bli några tysta minuter när man inte riktigt vet vad man ska säga.

Idag fick jag packa upp 12 lådor med nya kläder samt 3 lådor var påfyllning. Super fina tröjor har kommit in ( tycker jag ) ska nog köpa några själv. Har även fått in nya jackor som är skit snygga dock vet jag inte om det var kill eller tjej jackor. Men undrar ni så kan jag ta reda på det.



radio - städa

Sitter just nu inne på mitt rum och försöker lyssna på radion som då inte funkar så himla bra.. Jag sitter nästan sidan om sterion men det bara brusar och om jag lyfter på rumpan hörs det hur bra och tydligt som helst! haha

Ska även ta och städa lite , behövs nu igen. Blir så på morgonen när man inte vet vad man ska ha på sig så man måste dra ut hela garderoben.
 


Kenza & Tyra Show

Idag äntligen satte jag mig ner och tittde på Kenza & Tyra show. Så jävla kul det verkar att göra något sådant som dom gör , kan bara skratta igenom programet! Det är idag igen om ungefär 10 minuter..  


outfit

De hära fick bli min outfit idag.
Kanske lite vanligt men what ever.. har man inte pengar till att köpa nytt så får man göra det bästa av det man har där hemma. haha
Och sen tyckte jag ändå att det blev ganska så bra.


6 oktober 2010

Dagen idag har varit riktigt rolig.
Dock fick jag packa upp nya kläder hela dagen , men det var faktiskt kul att se allt nytt som kommer till affären. Det kom lite kläder från en desinger som heter Ida Sjöstedt lite annorluna klädstil men det är väl alltid någon som vill ha det :p.


10 dagar kvar!

Idag är det 10 dagar kvar tills bästa Nathalie får sin bebis eller ja , tills det är beräknat sen kommer den ju när den kommer :p gud vad jag längtar! Egentligen kan den ju komma när som helst.

Vill ni läsa mera så gå in på hennes blogg; http://nathaaliie93.bblog.se/
Har även tagit bilden från hennes sida. ( hoppas det var okej , annars tar jag bort de om du vill det )


Praktik

Idag fick jag styla lite , i med JC gör reklam för Idol så fick jag hänga ut lappar på plagg som dom har använt i idol och fått hänga den på en egen ställning. När jag var klar med det fick jag möblera om lite , lagt tröjor i storleksordning. För när folk letar efter en tröja som är tex. L som då ligger nästan längst ner och inte är nöjd med den så lägger dom den överst där XS ska ligga , men det är sådant man får ta haha :)

Har i alla fall super roligt där. Har själv då hittat en tröja som jag ska köpa ( en rosa tjock tröja ) och 2 par jeans.
Kanske de negativa med att jobba i butik , man blir sugen på att handla något när man inte har pengar! haha  Eller rättaresagt pengar som inte räcker till.


5e oktober 2010

Tjabba allihopa
Hoppas ni hade en bra morgon , för det hade verkligen inte jag!

Mamma skulle iväg klockan 06.30 och hon väckte mig av att hon skrek på min bror för han skulle gå upp. Jag skulle ju upp 08.30 så kunde sovit lugnt och skönt i 2 timmar men riktigt så blev det inte. Tandläkaren ringde någon gång vid 08.00 tiden. Som tur var somnade jag om igen men under dom 30 minuterna somnade först mitt ena ben och sen somnade det andra om! fy fan...


Godnatt

Godnatt folket , dags att sova för min del nu. Ska då praktisera på JC i 4 veckor fram till lovet och detta ser jag bara fram emot. Första dagen har redan varit och det gick jätte bra tyckte jag , hade över roligt och dom som jobbar där är hur snälla som helst.


Praktiken ( JC )

Då var första praktik dagen avklarad... Har haft det riktigt roligt och dom som jobbar där är så himla snälla och roliga , har aldrig varit så glad på en praktikplats innan. Jag fick lägga byxor i sorleksordning - vilket kanske var lite jobbigt men ändå kul , sätta klisterlappar på tröjor där det visade vilken storlek det var , tvätta speglarna ( fanns ju inte så många så det gick ganska snabbt ). Annars är det inte så mycket som har hänt idag. 

Jag jobbar mellan 10.00 - 18.00 men min handledare tycker att jag kunde få sluta 17.00 istället , jätte snällt! :D


outfit

Detta fick bli dagens outfit.


kanelbullens dag

Tjabba allihopa!
Hoppas allt är bra med er?

Har ni ätit en kanelbulle idag? jag har då ätit två stycker haha , dom på praktiken hade köpt två påsar fyllda med kanelbullar så man fick ta hur många man ville.


bilder - lördagen & sönadgen

Lördagen;
Tog det lugnt hela dagen , orkade ingte mycket annat. Åt kebab till middag då jag och Martina fick cykla in till stan för att hämta det. Men det var en roligt liten cykeltur haha. Första gången jag cyklar i en ( stad ) eller vad man ska kalla ängelholm?  


Jag , hunden och katten vi alla 3 var lika trötta.

Söndagen;
Var riktigt trötta allihopa men Josse var tvungen att hjälpa till där hemma , så Martina och jag somnade om lite till och sen tittade vi på en film. Den var kanske inte så jätte bra mest sjuk haha.
Åkte hem med 17.04 tåget ner till Malmö och sen tog jag bussen 18.50 hem här hemma.


På väg att handla läsk. ( martina på bilden )

me

bilder - fredag

Åkte då till Ängelholm efter skolan , tog tåget med Erika och Lina. Mycket trevligt , bättre att ha någon att prata med än att bara sitta och lyssna på musik. Ja , helgen blev kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss , men jag är glad att det inte var värre saker som hände. Visst det som hände var väl ganska allvarlig , ja ni förstår nog hur jag menar..


Mina nya tajts , över snygga! ( tycker jag )

Förfest, Josse på bilden.

Josse


ängelholm

Är då kvar i ängelholm men ska åka hem senare idag men måste först hitta ett tåg som passar min buss i med den går bara 4 gånger när det är söndag och jag har ingen aning när tågen går i heller men det kommer att lösa sig på något sätt! :D

Har varit och handlat bullar med Martina och förtillfället halv ligger vi båda i soffan och tittar på tv.
Men nu ska jag vara lite social med henne. lägger in bilder när jag kommer hem.

ängelholm

tjabba allihopa!
Hoppas er fredag var riktigt bra! vad gjorde ni för något?  

Ingen kommentar om min fredag , kan säga att det blev en sväng inom sjukhuset. Efter det åkte jag och Josse hem till henne. Nu idag vaknade vi vid 11 tiden tror jag det var , glömde ju min mobil i ängelholm. Just nu sitter Martina , Emmie , Josse och jag i ängelholm och har precis ätit pizza , nu ska vi spela lite Skipo. Bilder kommer upp senare när jag kommer hem vilket jag gör i morgon. 

 

erika kom förbi skolan

Ja rubriken säger ju det mesta , erika kom då förbi min skola ett tag för vi ska sedan ta tåget till ängelholm.

ängelholm

Idag kommer jag att befinna mig i Ängelholm , ska träffa min underbara vän Josephina. Det är förfest hemma hos henne sen ska vi antagligen dra vidare någonstans. Men det får vi allt se hur de bli!
Hur skönt som helst med sovmorgon idag , fast det bara blev 1 timme så behövdes det.

RSS 2.0