God morgon

Äntligen funkar mitt internet igen. Det slutade fungera vid 13.00 tiden igår och det funkade inte heller när jag kom hem vid 18.00 tiden från mormor och morfar. Jag testade igen innan jag skulle sova men det funka inte då iheller.

Idag ska jag kanske till Helsingborgfestivalen med Nelly om hon nu kan och vill. Vädret är ju inte så lockande precis , grått och tråkigt.. Men det ska inte hindra en tycker jag , det regnar ju inte.

Har tyvärr ingen ny bild att lägga upp här så det får bli i ett annat inlägg.

29 juli 2010

Ringde faktiskt till mormor igår och frågade om hon eller morfar kunde hämta mig så min hund också kunde följa med hem till dom. Tittade på mycket bra filmer hemma hos dom.
och äntligen regnade med! första gången det regnar här sen min bror tog studenten i juni. Fick låna med mig deras boxkort för dom har + kanalerna för jag ville se Heartbreak Hotel men så slog den kanalen precis över till sporten när det började!! 

Men jag hittade faktiskt en annan film som jag ville se; I taket lyser stjärnorna. Har faktiskt inte sett den innan men nu har jag gjort det. Kan nog tänka mig att alla har sett den redan haha :p  och jag tyckte faktiskt att den var jätte bra , får erkänna att jag böla till filmen väldigt mycket.


Godmorgon

Godmorgon alla! ♥ sovit gott ?

Själv har jag inte sovit så bra , för det har varit riktigt varmt inne på mitt rum och jag har drömt om spindlar - jag hatar verkligen spindlar. När jag skulle tända lampan igår till mitt rum så var där en stor spindel precis ovanför haha. Fick väcka min bror så han tog bort den på något vis.

Just nu sitter jag och äter frokust och tittar på Top model , får se vad som händer under dagen har inte bestämt någonting.


city

Gick ut innan idag för att träffa Nathalie och Erika har varit ute i 4 timmar ungefär , det kom några från svedala också som Erika kände. Mycket trevliga. Min bror körde förbi för någon minut sen så ringde upp honom och bad han hämta mig. Nu sitter jag här och tittar på Sex and the city.


Erika på bilden när vi satt oh väntade på våra pommes.

Liseberg

Joachim ( kusin ) ringde och frågade om jag ville med till Liseberg och självklart ville jag ju det.
Vi åkte vid 08.00 tiden på morgonen hade frokusten med i bilen så vi slapp tänka på det på morgonen + att vi kunde sova längre. Vi var framme vid 11.00 tiden. Kön var riktigt lång och det var hur varmt som helst där. Men framför allt så hade vi jätte roligt. Jag kom hem vid 23.00 tiden igår kväll. När jag kom in i huset gick jag rakt in och la mig i sängen och skulle sova. Mina ben gjorde så ont vi var ändå på Liseberg i 8 timmar.


Den är så himla rolig! synd bara att det blev 1 timmes kö till den.

Dom andra åkte denna , jag åkte den i 9an och jag säger bara
1 gång och aldrig mera!

På väg hem från Liseberg.

mormor & olycka

Det var jätte kul hemma hos mormor , folk kom och gick hela tiden haha. Sen kom min brors gudföräldrar dit där och stannade en stund också. När mormor och morfar hade kört och lämnat mig där hemma så hörde vi polisen , ambulansen , brandkåren köra fort som F*n genom byn. Just då ringde min moster också och sa att hennes man kör nu så vi skulle gå ut till parkeringen om vi skulle med och se vad det var för något som hade hänt. Vi hittade där dom var men vi ville inte stanna för dom hade en stege ner i en bäck , vi tänkte att det kunde vara precis vad som helt. En som red på en häst och den trilla ner där , en motorcykel som kört för fort och trillat ner eller en bil.. Men det ända som var så skumt var att där var inga spår någonstans om någon hade kört och trillat ner.

Men min mosters man ville köra hem igen så vi inte var i vägen när dom jobbade.. Men när vi kom hem tog jag kameran med mig och morfar körde dit för han ville stanna där innan och jag med. Men när vi kom dit var där bara 1 brandbil och 1 polisbil.. Men där låg en bil i bäcken helt ihoptryckt , men tur som det var så fanns det inte mycket vatten i bäcken.

Efter allt detta ringde min kusin och fråga om jag ville med till Liseberg , självklart ville jag ju det.. Så han kom och hämtade mig vid 00.00 tiden för vi skulle åka 07.00 på morgonen.



Fler bilder lägger jag inte ut på olyckan , tycker det räcker med dessa.

mormor

Kommer vara hos mormor hela dagen i morgon , tycker det är helt onödigt om jag ska vara hemma själv och dom bara sitter där hemma. Kan lika bra åka ut där och vara lite social och hjälpa henne med lite saker :)


25 juli 2010

Åkte hem från Nelly vid 15.00 tiden , kom hem och åt lite mat.. sen väntade tvn på en riktigt ruggit väder ute så det fick bli en film dag , åt lite popkorn. Senare på dagen kom kusinerna hit här så hade mamma precis bakan kanelbullar så fikade vi lite. Följde dom hem sen för jag skulle ändå ut med hunden + att jag skulle kolla på en säng som jag möjligtvis ska köpa :)


fick bli en bild sen när jag var hemma hos mimmi.

tråkigt väder

Över bull väder ute , kallt och det blåser sjukt mycket. Allmänt regn söndags väder. Skulle kunna tro att det var höst för löven håller på att trilla av träden. Liksom det är Juli än! var tog sommaren vägen?


det blåser lite ute idag.

hos robban

Åkte till Robban igår vid 21.00 tiden med Nelly.
Det var kanske inte så värst jätte roligt där , men det var kul att träffa alla igen.
Där var en sådan söt liten kattunge!! man ville bara ta den med sig hem.


Jag och Monica

Monica och kattungen!

trött

Är sjukt trött sen igår så nu på eftermiddagen blir det att chilla lite. Vid 16.00 tiden åker jag till Nelly så ska vi hem till Robban ikväll för han fyller år. Hoppas det inte blir som förra gången haha. Men det var kul de också vissa mådde VÄLDIGT dåligt! Jag och Nelly fick sova i en soffa , eller ja vi sov i 1 timme ungefär. Tittade på Telletabies ( stavning ) på morgonen och på annat barnprogram haha.


aja nu ska jag försöka fixa tvn så den funkar.

gårdagen

Festade hemma hos mimmi igår , men det var mer chillkrök för vi var bara 5 personer. Fast vi hade roligt ändå. kom till Mimmi vid 20.00 tiden tror jag , sen vid 00.00 åkte vi till mcdonalds och åt lite. 


jag 

Jag och Erika 
 
Fredde och Erika

Mimmi 

( fler bilder finns på facebook )
Katrin Linder

fest

Party hemma hos Mimmi ikväll 


22e juli 2010

Vaknade klockan 06.00 för att åka med mamma in till malmö för att ta tåget.. framför bussen som tog mig till centralen , dock körde den tanten så jäv*a segt så det inte var sant! så när jag kom till Centralen hade jag 1 minut på mig innan tget gick till kristianstad!! Men jag hann faktiskt med den som tur var.

Hela dagen var helt underbar , sjukt varmt var där - ungefär 30 grader om inte mer imellanåt.
Träffade kenny också vilket var mycket roligt. Laget tog sig till Semifinal , tack vare en domare som inte såg eller varken hörde.. Alla andra såg att det blev mål men han sa att det inte var det ;s Helt fel domare alltså.
Åkte hem vid 21.00 tiden igår , fick åka med mikaelas mamma så jag slapp åka buss och tåg.


21a juli 2010

Den 21e Juli åkte jag och Maria till åhus beach handboll för att titta på mitt gamla lag som spelade. Men framför allt skulle vi ha kul och det hade vi. Vi tog tåget från malmö - kristianstad när vi kom fram dit hade vi ingen aning om var bussen till åhus gick - vi gick åt helt fel håll.. Men till sist så fick vi fråga någon som visste..


maria

laget


hemma igen

Hej igen bloggen ♥
Då var jag hemma igen efter 2 dagar i åhus , har dock sovit hemma men kom hem sent och skulle iväg tidigt på morgonen igen så har inte hunnit skriva någonting.. Jag har haft riktigt roligt , ena dagen åkte jag dit med min syster andra dagen åkte jag faktiskt dit där själv! Träffade Kenny också , riktigt roligt :)

Maria

De svarta är mitt gamla lag. Minns inte vilka dom mötte.


Veberöd killarna spelade också , fick med halva huvudet på ena spelaren :/

Såg härligt ut , men tyvärr vad badkläderna hemma.

åhus med syster

Åker till Åhus i morgon med kära Maria , ska även träffa kenny.
Men framför allt ska jag titta på mitt gamla handbollslag som ska spela där. Hoppas nu att ni vinner!

20 juli 2010

Mamma väckte mig 09.30 och frågade om jag skulle med till stranden.. usch så trött jag var , orkade knappt gå upp ur sängen. Men jag följde självklart med , får jag passa på när man kan åka haha.

Vi var där ungefär i 3 timmar , dock var det överdrivet kallt i vattnet bara 15 grader. Liksom kom igen för 4 dagar sen var det 23 grader!  Men när man satt där i solstolen och åt så ser man Sara , var inte riktigt säkert på om det var hon men det var de. skoj att träffa henne var för längsedan man träffade henne.

Nu ikväll så körde familjen till mormor och morfar för dom kom hem från Dalarna igår kväll. Dom skulle dit där på bröllop , har sett bilderna och dom är väldigt fina! Lycka till nu Linda & Alexandra.. Mormor bjöd såklart på cola och kaka , lite senare kom Chamilla dit där..


Doktorn

Då har doktorn ringt igen om det sprutprovet jag skulle få svar på också. 
Mer tänker jag inte skriva.  


Stranden

Blev stranden idag med mamma o pappa.. Det var SVIIIIIIN  kallt i havet , bara 15 grader och i fredags var det 23 ;s va fan hände!? Men man var ju tvungen att doppa sig ändå för man blev ju helt lökig haha. Träffade även Sara på stranden , mycket trevligt - var ett tag sen jag träffade henne.



Doktorn

jag var på sjukhuset för ungefär 1 vecka sedan för att göra ett ultraljud för att se vad det var jag har i mitt ena bröst. Det var ungefär 3-4 cm stort. Dock nöjde dom sig inte med bara ultraljudet så jag fick ta ett sprutprov också. Men idag ringde dom från sjukhuset och jag fick svar från ultraljudet om vad det är för något jag har i mitt ena bröst. Men jag väntar även på ett annat prov svar. Får hoppas de går bra då.


Ny köpt

Dessa över snygga skrona köpte jag på sjöbomarknad.
Egentligen skulle jag ha bruna , men så blev det inte riktigt. haha

220 kr kostade dom
ursäkta att bilden kanske inte är den bästa.

Köpte även ett sådan armband för 40 kr.
Lite dålig bild dock.

köpte detta armbandet för 10 kr.
köpte även 2 korshalsband men dom hittar jag inte för tillfället.

godmorgon

Godmorgon alla! ♥
sovit gott?  
själv har jag vaknat 3 gånger i natt för att antingen har jag fått sms eller så har det ringt på min ena mobil som jag inte ens hittade ;s Men när Josephina skickade sms 11.30 så hittade jag den i min väska som jag hade igår. 

Idag är det inte så fint väder ute gråa tråkiga moln , blir en film dag!
Just nu håller jag på att göra pommes kommer bli så gott när det blir klart :D 



 


City

Gick ut till city nu ikväll för att träffa nathalie lite , var ett tag sen så vi sågs och vi hade mycket att prata om! :D
vi kommer på så jävla bra saker hela tiden hahah. Efter att suttit där och pratat i nästan 2 timmar så blev båda jätte hungriga så vi åkte hem.
Nu sitter jag här hemma och tittar på; the stranger inside.


Såhär fin var himlen ikväll.

Felicia blev 17år idag.

Åkte hem till Felicia vid 16.00 tiden för hon fyllde 17år idag.
Mycket trevligt att träffa alla kusiner , det var riktigt längesedan man gjorde det.. Synd bara att vi alltid bara ska träffas när någon fyller år.. Blev att äta korv och potatis någonting , till efterätt blev det kladdkaka :) gott!


här blev en liten bild på min kära kusin :D såå söt! 


allt möjligt

När jag duschade så hittade jag blåmärken lite överallt. För det mesta gör det VÄLDIGT ont på min högra höft? ;s haha. Lite skumt att få ont på de stället i med att dom armbågade en i huvudet hela tiden.. jag fick faktiskt en blomma av Perikles igår ^^ kulkul

aja klockan 16.00 ska jag till min kusin för hon blir 17 år idag så vi ska fira henne lite.
Man mår ju som man förtjänar idag , men det kan nog bli lite kul haha.


sommarrocken 17 juli 2010

Alltså denna helgen har nog varit den bästa på riktigt länge!
Förfestade hemma hos mimmi , sen gick vi till rocken. Sen gick vi dit vi parkerade bilen och drack igen. Nu har jag bara så ont i benen så jag vill inte gå någonstans. Perikles var över grymma igår. Folk blev väldigt galna! Tappade bort dom jag var med under Perikles , men hittade några av dom under Takida haha.

förlåt att det inte är så bra bilder.


Erik Grönwall.

Takida.


sommarrocken 16 juli 2010

sommarrocken 16 juli 2010 - säger bara - GALET GALET!!!
Joddla med siv var självklart bäst , folk hällde vatten på en hela tiden , alla dansade som man brukar göra , hoppade upp och den i ringar utan tröjor och slänger tröjorna överallt.. man flyger till - höger - vänster - fram och bak... haha och varmt som fan var det där inne !
går inte att förklara kvällen..

Träffade två stycken från min skola - kulkul ! :D
Träffade dock många man kände där och det var super roligt..


Anna Hertzman

Europe

Europe

sjukhuset - sjöbomarknad

Det gick bra på sjukhuset , fick sitta där ensam i ett rum innan doktorn kom. sen gjorde vi ett ultraljud på mitt ena bröst och det visade sig att jag hade en förändring i mitt ena bröst. Den är ungefär 3-4 cm stor. Efter ultraljudet så skulle vi till ett annat ställe och ta ett prov. Dom stack mig med en spruta i mitt bröst!! aj... haha  

På sjöbo marknad träffade man några man kände , Marcus en gammal handbollspelare och sen Andre från malmö som skulle handla Tacos ;-) haha.. och sen var det erika , mimmi , oskar och några andra :)
jag handlade; Armband , Skor , Halsband.. säkert något jag glömt :p kommer bild på det i morgon.

Känns som att jag håller på att blu sjuk - buhu... Det är ju sommar!


Detta ska då föreställa min mamma!! haha


15 juli 2010

Godmorgon alla ♥
Inte så fint väder idag , men det är fortfarande vamt. Kanske lite svalare än vad det brukar vara så det är skönt.

Dagen kommer bli så här; Jag har tid på sjukhuset 15.15 så måste åka in till stan. Senare skulle jag egentligen till sommarrocken i Svedala men dom jag skulle gå med ska inte dit idag så det blir Sjöbomarknad istället. 
Det var ändå inga bra band idag så det spelade ingen roll , men det hade varit roligt ändå. 

 


14 juli 2010

Har solat rätt mycket av dagen idag , men orkade inte ligga i trädgården hela tiden för det var otroligt varmt. Har städat lite på mitt rum också , tyckte att det behövdes. Fick åka och hämta min kjol hemma hos Nelly som jag glömde när jag sov över där , ska ju ha den nu under sommarrocken :)

aja jag får väl ta och packa lite.
kommer kanske vara lite seg med uppdateringen för att jag ska sova hemma hos anja + det är sommarrocken ska titta på en väldigt massa band och ska bara ha kul!


Blev en bild från när jag och nathalie fotades.


outfit


Detta var min outfit på Tobias 20 årsdag. 
Fick bli en sådan här bild för blir inte bra på bild idag. haha  

kalas - city

Slutade vara med nathalie igår vid 18.00 tiden. Glömde såklart min plånbok i Nathalies väska så hoppas man får den idag för annars kommer jag intein på rocken.
Tobias fyllde 20 år igår så vi skulle åka dit och gratulera honom.
Mycket folk var hemma hos honom och det var mycket trevligt.. Många man inte hade träffat på ett tag. Det blev grillat och potatissallad till mat och glass till efterrätt.

Åkte ifrån Tobias vid 10.00 tiden då jag cykla till city och träffade Anja , Sofie och Andy..
Men sen började vi frysa vid 00.00 tiden så vi gick hem till honom och tittade på en skräck film.


Förlåt att jag tar kanske samma bilder ganska ofta men har inte tagit så många nya.

fotografering

här kommer nån bild till , resten får ni se på facebook :)
Katrin Linder

Nathalie

jag

jag

VARMT!!!

sitter här i underkläder och väntar på nathalie. Men får väl snart klä på mig med det är ju så otroligt varmt och man lökar ihjäl. vet inte hur många gånger jag har tagit en snabbdusch. Har fönstret öppet så mycket som det går men märker verkligen ingen skillnad.
Gör allt för att svalka mig!
Robin säger att det ska åska idag , man kan väl hoppas på att det kommer göra det då också så gräset kan bli grönt och fint igen. haha


fotografering

Här kommer två bilder från fotograferingen med Nathalie.
Jag tog dom från hennes Facebook haha. Kommer fler bilder senare :)


underbara vän ♥

12 juli 2010

När vi var i sövde igår så satt vi på ena trotoaren ( stavning ) i nästan 1 timme då Lisa Marklund sjöng. När Amanda Jenssen skulle upp och sjunga så gick hon förbi där vi satt , bara 4 meter ifrån mig! riktigt kul faktikst. men tyvärr blev det dock ingen bild för småbarn sprang ivägen hela tiden och jag hade bara min mobil att fota med. Kamerorna var ju hos nathalie och sen orkade jag inte resa mig för jag hade nästan precis satt mig så bra.

23.30 cyklade jag till City då jag träffade Anja , Sofie , Stoffe , Mimmi , Oskar och några andra. Efter ett tag fick dom för sig att köra moppe till Svedala för att äta på MCdonalds. Fast jag åkte då med Mimmi och Oskar i bilen. När vi kom till Mc - så kunde man inte äta vissa hamburgare för att det hade varit så vart så det hade förstörts eller hur man ska förklara det. 

Bilder kommer idag på mig och nathalie från igår.

fotografering - sövde

Åkte till nathalie så blev det fotografering. Skit bra bilder , men dock har jag kameran hos nathalie och ska troligtvis hämta den ikväll får jag hoppas haha.
Nu ska jag åka till Sövde för att titta på Amanda Jenssen - blir 3e gången jag ser henne. Men hon är ju så bra!


blev en såhär gammal bild. 

Godmorgon

Godmorgon alla♥
Här var det jävligt varmt när man vaknade. Hade ni det också varmt?

Det är 26 grader ute och klockan är snart 11.00 HELT GALET!! Det är inte så fint väder idag många gråa moln , det åskade igår kväll väldigt mycket. Ska snart ut och träffa nathalie en liten stunt :)

Hade en hemsk dröm inatt , drömmde om min gamla skola och det säger allt!
jag drömde att;
jag gick ut 1 året på gymnasiet med VG i svenska och resten G och jag hade gått på sommarskola. Men ändå när jag kom tillbaka och skulle börja 2an så fick jag börja i 6an !!! hahaha.
På en av lektionerna skulle jag ha min media lärare så sa jag; jag skiter i detta jag kan redan denna skiten så jag sticker här ifrån - så började hon skrika mot mig. så sa jag; jag ska prata med rekton på den andra skolan! 
Men när jag kom ut där var det en hästtransport som hade fastnat i ett fotbollsskyll på fotbollsplanen.
orkar inte skriva mera av drömmen :p


11 juli 2010

Blev stranden med Nellys föräldar. Det var verkligen hur varmt som helst idag! 28 grader 20.00 tiden ;s helt sjukt!!.. Jag och Nelly låg på luftmadrasser ute i havet - herregud va stora vågor! haha och jag har bränt mig -.-
Det har varit en helt underbar helg med nelly<3.
Min bror kom och hämtade mig med några kompisar - dom kom från Åhus , hade varit där hela helgen.


Skateholm och solar.

Jag och Nelly - heldag på straden.


10 juli 2010

Nelly mådde lite bättre denna dagen , men hon fick inte följa med till stranden. Vilket var väldigt tråkigt :/ jag åkte då med Sanna och hennes kompis dit. Medans dom åkte in till vårdcentralen med nelly. 
När vi kom hem så åt vi grillat och sedan åkte vi till Simrishamn vilket var mycket trevligt. Nelly följde också med :D


Stranden


Jag och Nelly

sanna och hennes kompis.

9 juli 2010

Åkte till stranden med mamma och pappa - kom hem vid 16.00 tiden.. Efter vi hade ätit så åkte jag hem till Nelly. Hon mådde inte så himla bra , ont i ryggen och i magen usch :(.. Men jag följde med hennes mamma , pappa och Sanna ( hennes syster ) till simrishamn. DATE var där och spelade dom som inte vet så är det ett dansband haha.
När vi kom hem så mådde Nelly ännu sämre :/ så hon fick ta tempen 39.3 grader.. usch





stranden

Tjenixen!
super nice väder idag igen. Åkte till stranden kom nyss hem därifrån. Doppade mig faktiskt 2 gånger , ganska stolt haha.  Ska snart fixa mig lite och packa några saker sen ska jag bege mig hem till Nelly för sedan åka till Simrishamn på hamnfest med hennes familj :)



sova

Egentligen borde jag sova för ska upp tidigt i morgon. Men jag sitter här och pratar med några och tittar på Scrubs haha. Det är så roligt att titta på det.

Har träffat Nathalie lite idag också , hon har äntligen fått ny mobil " min gamla " men så hade hon pin-kod och kunde inte den - slog den 3 gånger så nu måste jag vänta på att hon ska kunna fixa mobilen haha. 
Kan inte tro att det bara är 3 månader kvar tills nathalie får sin bebis :) tiden går snabbt.

aja får faktiskt gå och lägga mig nu , sov gott alla läsare! 


nästan 2 år gammal bild , men den är så härlig!

 

8 juli 2010

Hejsan..
har inte alls gjort mycket idag , har helt enkelt inte orkat... Varit en runda hos mormor och morfar , fixat nytt nummer till min mobil.. nu sitter jag här i soffan och tittar på film ( american gangster ) eller ja den går på tv - kanal 6.

Imorgon åker jag antagligen till stranden om det är fint väder och senare åker jag hem till Nelly.
På kvällen blir det hamnfest i Simrishamn.


tacopaj

idag till lunch blev det tacopaj. riktigt längesedan vi hade det så det var extra gott denna gången.
Men nu ska jag ut i solen igen.


 tog bilden från google för orkade inte fota min. Men det såg ungefär lika dant ut förutom att jag inte hade det dära sidan om som ligger där.  

Ny köpt

Åkte in till stan igår och träffade syster. Vi shoppade och åt lite.


En ny topp.  - Carlings 69 kr.

En ny kjol. - New Yorker 99 kr.  

god morgon

Godmorgon alla♥
sovit gott?
själv har man haft en riktig sjuk dröm haha... kan berätta lite av den; Jag satt i Centrum med annat folk som man brukar umgås med. Det var tyst och lugnt som det brukar vara. När jag cykla hem så hörde jag någonting från ett uterum så var det en GET !! haha så var dörren dit där öppen så jag cykla fort som fan hem. Sen när jag kommer hem så går det runt folk och frågar om dom får välta träd i vårt område och man var tvugna att gå ut ur huset också ifall träden trilla på det...   haha helt sjukt.

Var då hemma hos Andreas igår och tittade på VM. och jag som aldrig brukar få myggbett har fått ett !!!  det kliar över mycker och är bara störade.
Men nu ska jag inte sitta här mera , är hur fint väder som helst ute.


7 juli 2010

Tjenixen!
vaknade vid 10.00 tiden. Fixade mig och lite sådant , åkte sedan in till stan för att äta och shoppa med syster. ( bilder kommer )  Riktigt trevligt var det , länge sedan vi träffades så det var på tiden nu.
träffade två killar som hon kände , mycket roliga får jag säga. Sedan kom Nelly , så shoppade vi lite till. Eller ja , nelly gjorde :p

Sen när vi kom hem till Nelly så skickade Jimmy ett sms om vi ville komma och titta på VM hemma hos andreas , så gjorde vi det. haha killar och fotboll alltså :p
När det var slut åkte vi till Svedala för att äta på Mcdonalds. Men när vi kom dit ville ingen äta.
stort tack för denna dagen , den har varit super bra!




stan

I morgon blir det att åka in till stan för att shoppa och fika med syster , trevligt!

Har precis tittat på en film som heter; Ryktet går.
Det var faktiskt väldigt bra.
Hon man ser mest av på bilden , jag avgudar henne. hon spelar så himla bra i alla filmer jag har sett med henne , hon har en sådan utstråling. Det berör en varje gång.


6 juli 2010

Efter allt städ här hemma så kände jag att jag verkligen behövde göra något annat , så jag tog fram gitarren och spelade lite och sjöng.
Vid 17.00 tiden kom pappa och då körde han mig till svedala , kom precis hem därifrån. Mycket prat och mycket ätande , men det var trevligt.

har fått min tid nu , ska till sjukhuset den 15 juli.


städat - spelat gitarr

vaknade väldigt tidigt i morse , hade ingenting att göra så tänkte att jag kunde städa på mitt rum. Nu är det klart och jag har till och med spelat lite gitarr och sjungit lite. Tyckte det var ett tag sen jag gjorde det.
Just nu håller jag på att fixa musik till min nya mobil , måste ju ha något att lyssna på :)

får bli en lite halv bra bild , har inte hunnit att ta bilder.
eller rättare sagt har inte orkat.

stranden?

Hejhopp ♥
Vad gör jag uppe nu , jag hade kunnat legat och sovit! har ni sovit gott?

är ensam hemma så hade kunnat sova vidare , men för att jag gick upp vid 09.30 vad för att Nathalie , jag och hennes mamma skulle ha åkt till stranden. Med det var inte så värst fint väder idag.
Men då kan jag passa på att städa på mitt rum.


ute med folk

igår;
efter att ha varit hemma hos nathalie hela dagen och solat , lagat mat. så gick vi ut lite på kvällen och träffade lite folk som vi umgicks med. Tyvärr finns här inte mycket att göra i denna lilla håla så vi var inne på fritidsgården och spelade lite. Efter det när dom hade stängt vid 22.00 tiden så gick vi ut och var ute 00.00.



glass

Det bästa som finns är att ha sin bästa vän sidan om sig en solig sommardag och äta isglass! hahah
Åt först en twister , sen blev det en sådan på bilden. Men det var inte alls lika god.


med nathalie

Tjenixen alla!
super fint väder idag igen - 28 grader.
Cyklade hem till nathalie när jag hade ätit där hemma. vi har legat ute och solat , när hennes mamma kom hem från frisören så hade hon vars en glass med sig till oss - super gott! :-D 

När vi satt ute i trädgården och åt vår glass sa nathalie: nu sparkar han.
Man såg på utsidan av magen hur lilla Liam sparkade! så roligt att se det , man blev så glad.
Men nu ska vi laga lite mat och sen ut i det fina vädret igen.


Nathalie :)


4 juli 2010

Hej allihopa! ♥
Den 1 juli åkte vi vid 08.00 tiden på väg till Ullared. Jag sov dock hela vägen förutom när vi fikade i Hallandsåsen , för hade varit ute på kvällen. Men vilken utsikt det var där på Hallandsåsen.
Vi var framme i Ullared vid 14.00 tiden , gjorde allting i ordning sen tog vi bussen dit så vi kunde handla - så stort det är! Handlade det mesta där.

Vi sov på Ullaredskamping 1 natt sen åkte vi 30 minuter där i från till Björkängars kamping och sov där 1 natt. Var otroligt varmt när vi kom dit så vi gick ner till stranden direkt. Det var kanske 23-24 grader i havet. Att ha legat på en strand en hel dag blev man ganska hungrig så vi cykla till en resturang och åt där - jag bjöd mamma och pappa.



Lite saker jag har köpt , dock inte allt. sorry att bilderna kanske blev små?

På väg till Ullared.

Ullared - vid badplatsen.

Björkängarskamping.

Björkängarskamping

fler bilder finns på facebook; Katrin Linder

HEMMA IGEN

Hej igen!
hann tyvärr inte skriva innan jag åkte. Men i allafall så har jag varit i Ullared nu. Sov hela vägen dit , vaknade bara när vi skulle fika hahah.  Har handlat riktigt mycket , bilder kommer på det.

Men jag måste faktiskt packa upp så jag skriver mer om allt när jag har gjort det.


1 juli 2010

Hej bloggen!

Helt underbart väder idag. Packade det mesta iför Ullared i med jag inte kom någon stans igår. Internetet funkade inte i morse när jag hade tänkt blogga , men jag försäkte fixa det och som ni kanske märkte så klarade jag inte av det hahah.

Åkte i alla fall in till stan vid 13.00 tiden för att fika med Denis - mycket trevligt var det. När jag kom hem så var mormor och morfar här , dom hade lämnat husbilen som vi ska låna dessa dagar som vi är i Ullared. 


RSS 2.0